Traži

5 genijalnih apartmana koje možete unajmiti u Milanu

5 genijalnih apartmana koje možete unajmiti u Milanu

Talijanski moderni chic


Fotografija: PR,
The Spaces

Talijanski grad Milano nudi doista sjajno uređene apartmane koje možete unajmiti ako se odlučite za putovanju u ovu europsku prijestolnicu mode

Iako je mnogima Milano sinonim za najbolju modu, činjenica je kako je upravo taj talijanski grad u regiji Lombardiji jednako poznat i po dizajnu, odnosno arhitekturi koja se kroz godine itekako ističe. Kako bi to na neki način i potkrijepili donosimo vam pet prekrasnih apartmana i stanova koje možete unajmiti u Milanu, od kojih se svaki ističe nekim svojim unikatnim stilom i ambijentom kojim privlači. Provjerite u nastavku…

 

Bivši samostan u funkciji doma


Riječ je o bivšem samostanu koji datira iz 16. stoljeća. Nedavno je restauriran, ali je zadržao izvornost i elemente iz tog perioda. Uglavnom prevladana drvo, tamno i svijetlo dok je interijer začinjen vrlo modernim komadima namještaja koji su se sjajno uklopili. Cijena noćenja kreće od 376 funti.


Loft koji uspješno koketira s florom i minimalizmom


Bivša garaža i praonica je postala genijalan loft u nježnoj varijanti industrijskog stila. Prepun je umjetničkih djela koje vlasnica redovito voli mijenjati i postavljati, kao i biljke koje ćete zateći u stanu. Hladni tonovi koji prevladavaju "razbijeni" su drvenim toplim elementima u detaljima. Cijena noćenja kreće od 86 funti.


Stan u modnom distriktu


Stan koji se nalazi u srcu milanskog fashion distrikta. Povijesni ambijent naglašen je modernim elementima kojem je baza bjelina. Glavnu ulogu ovdje igraju dizajnerski komadi namještaja koji vam nikako neće promaknuti. Cijena noćenja je 280 eura. 


Mid-century
apartman


Prvo što će vam upasti u oko je strop koji je načinjen od drvenih kubusa povezanih u jednu cjelinu. Svojim uređenjem je referenca na tzv. mid-century talijanski dizajnerski stil. Drvo ovdje očigledno vodi glavnu riječ i izgleda jako dobro. Cijena noćenja je 170 funti za noć.


Artistički loft

Riječ je o interijeru gdje je primjetan kontrast arhitekture nekih davnih vremena s modernim detaljima. Vlasnici kažu kaku su željeli postići inspirativno mjesto gdje se gosti mogu opustiti. Cijena noćenja je 85 funti.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor