Search

5 Instagram profila na koje svi ljubitelji kampiranja trebaju obratiti pažnju

5 Instagram profila na koje svi ljubitelji kampiranja trebaju obratiti pažnju

S dozom romantike

Tekst: E.G.


Image: Instagram

Postoji li išta romantičnije od spavanja pod zvijezdama i spontanih putovanja? Ne, barem ako pitate neke od uspješnijih Instagram parova koji su u fokus svojih profila postavili stavke poput kampiranja, autostopiranja i vrlo opuštenog plana. Za slučaj da još uvijek niste sigurni kako biste ovo ljeto mogli provesti svoj godišnji odmor, savjetujemo vam da inspiraciju potražite upravo kod njih. Riječ je o mahom mladim ljudima, odnosno bračnim parovima koji su putovanja pretvorili u posao, a svojim pratiteljima nude iskustvo u potpunosti različito od glamuroznih resorta i privatnih aviona. Za vas smo izdvojili 5 Instagram profila koji su privukli našu pažnju i zbog kojih smo iste sekunde poželjeli nabaviti kakav šator i otisnuti se u nepoznato!

Timezone Junkies

Želite li doznati kako izgleda autostopiranje preko pola svijeta, ovo je profil koji trebate pratiti. Mladi bračni par iz Velike Britanije je prošle godine odlučio na taj način putovati od Tajlanda do Španjolske, a ove godine od Turske do Kirgistana. Trenutno se nalaze u Gruziji, a sudeći prema fotografijama, nije im uopće loše!

Passport Diary

Na ovom ćete profilu moći pratiti zgode Paula i Christine, stručnjaka za putovanja s ograničenim budžetom. Prije nekoliko su godina ostavili svoje stare živote te na putovanje krenuli u starom kamionetu nazvanom "Emma". Danas putuju ipak nešto komotnije, ali i dalje po budget principima uz pregršt avantura koje se jednostavno dogode.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više