Traži

6 inspirativnih prijedloga za smještaj koji možete unajmiti u Londonu

6 inspirativnih prijedloga za smještaj koji možete unajmiti u Londonu

Od gregorijanskih kuća do industrijskih potkrovlja


Fotografija: PR,
Airbnb

Svi znamo da je London uvijek dobra ideja, a kako se ne biste doveli u nezgodnu situaciju jer ne znate gdje odsjesti, mi vam donosimo šest odličnih i različitih privremenih smještaja u gradu koje možete unajmiti. Na našoj listi našli su se interijeri koji odišu gregorijanskim stilom, ali i derutna potkrovlja koja su pretvorena u odlično industrijsko carstvo - za svakoga ponešto!

 

Bivša vijećnica u Spitalfieldsu


Riječ je o staroj vijećnici koja je nedavno udahnula potpuno novi život, i to u kontekstu apartmana. Ono što bi vam se ovdje moglo svidjeti jest očuvana doza izvornosti kada je u pitanju interijer koji je naglašen i suvremenim komadima. Udobno, neobično, a opet raskošno na svoj način.


Nekadašnja bačvarija u Clerkenwellu


Mjesto na kojem su se proizvodile bačve postao je stajliš prostor za privremeni dom. Idealna je polazišna točka za istraživanje Londona, koje uz sve pogodnosti ima prekrasnu lobby oazu u kojoj se u svakom trenutku možete odmoriti od svoje turističke avanture. 


Carstvo suvremene umjetnosti u Whitechapelu


Osim što je riječ o prekrasnom smještaju on se može pohvaliti i umjetninama kojima je naglašen. Osim toga, gostima je na raspolaganju i spektakularan vinski podrum. Pravo utočište za odmor kakav svatko priželjkuje.


Skladište koje to više nije na Old Streetu


Nekadašnje skladište postalo je ugodan i moderan dom u kojem glavno riječ vodi drvo i ukrasna opeka. Sve skupa naglašeno je sofisticiranim komadima namještaja koji odišu luksuznošću, a svi koji se odluče za ovaj stan na raspolaganju imaju i prekrasnu terasu s koje se pruža impresivan pogled.


Bivši dom jednog stolara u Bethnal Greenu


Dekoriran u drvu i mramoru, ovaj stan je pravi primjer akcentnog kolorita u svom najboljem izdanju koji će vam izmamiti osmijeh na lice. Sve što ovdje zateknete će vam se dopasti i učiniti vaš boravak vrlo ugodnim i udobnim, a zateći ćete i neke umjetnine. 


Na samom rubu šume u Highgateu


Rustikalnost na rubu šume najbolji je opis za ovaj odličan smještaj na dvije etaže. Suptilne svijetle nijanse, drvo i staklene stijene koje pružaju pogled na najljepše obližnje parkovi, bonusi se kojih ćete se teško odreći.  

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor