Search

6 inspirativnih prijedloga za smještaj koji možete unajmiti u Londonu

6 inspirativnih prijedloga za smještaj koji možete unajmiti u Londonu

Od gregorijanskih kuća do industrijskih potkrovlja


Image: PR,
Airbnb

Svi znamo da je London uvijek dobra ideja, a kako se ne biste doveli u nezgodnu situaciju jer ne znate gdje odsjesti, mi vam donosimo šest odličnih i različitih privremenih smještaja u gradu koje možete unajmiti. Na našoj listi našli su se interijeri koji odišu gregorijanskim stilom, ali i derutna potkrovlja koja su pretvorena u odlično industrijsko carstvo - za svakoga ponešto!

 

Bivša vijećnica u Spitalfieldsu

6 inspirativnih prijedloga za smještaj koji možete unajmiti u Londonu (фото 1)
Riječ je o staroj vijećnici koja je nedavno udahnula potpuno novi život, i to u kontekstu apartmana. Ono što bi vam se ovdje moglo svidjeti jest očuvana doza izvornosti kada je u pitanju interijer koji je naglašen i suvremenim komadima. Udobno, neobično, a opet raskošno na svoj način.


Nekadašnja bačvarija u Clerkenwellu

6 inspirativnih prijedloga za smještaj koji možete unajmiti u Londonu (фото 2)
Mjesto na kojem su se proizvodile bačve postao je stajliš prostor za privremeni dom. Idealna je polazišna točka za istraživanje Londona, koje uz sve pogodnosti ima prekrasnu lobby oazu u kojoj se u svakom trenutku možete odmoriti od svoje turističke avanture. 


Carstvo suvremene umjetnosti u Whitechapelu

6 inspirativnih prijedloga za smještaj koji možete unajmiti u Londonu (фото 3)
Osim što je riječ o prekrasnom smještaju on se može pohvaliti i umjetninama kojima je naglašen. Osim toga, gostima je na raspolaganju i spektakularan vinski podrum. Pravo utočište za odmor kakav svatko priželjkuje.


Skladište koje to više nije na Old Streetu

6 inspirativnih prijedloga za smještaj koji možete unajmiti u Londonu (фото 4)
Nekadašnje skladište postalo je ugodan i moderan dom u kojem glavno riječ vodi drvo i ukrasna opeka. Sve skupa naglašeno je sofisticiranim komadima namještaja koji odišu luksuznošću, a svi koji se odluče za ovaj stan na raspolaganju imaju i prekrasnu terasu s koje se pruža impresivan pogled.


Bivši dom jednog stolara u Bethnal Greenu

6 inspirativnih prijedloga za smještaj koji možete unajmiti u Londonu (фото 5)
Dekoriran u drvu i mramoru, ovaj stan je pravi primjer akcentnog kolorita u svom najboljem izdanju koji će vam izmamiti osmijeh na lice. Sve što ovdje zateknete će vam se dopasti i učiniti vaš boravak vrlo ugodnim i udobnim, a zateći ćete i neke umjetnine. 


Na samom rubu šume u Highgateu

6 inspirativnih prijedloga za smještaj koji možete unajmiti u Londonu (фото 6)
Rustikalnost na rubu šume najbolji je opis za ovaj odličan smještaj na dvije etaže. Suptilne svijetle nijanse, drvo i staklene stijene koje pružaju pogled na najljepše obližnje parkovi, bonusi se kojih ćete se teško odreći.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više