Search

6 svjetskih destinacija za obnovu duha i tijela

6 svjetskih destinacija za obnovu duha i tijela

Potpuno pročišćenje organizma


Image: buro247.ru

Predlažemo vam 6 svjetskih lokacija na kojima ćete doživjeti intenzivnu relaksaciju i kompletno čišćenje uma i tijela. Doznajte gdje napuniti baterije i pročistiti se od stresa

Arrigo program

Preferirate li samoću, centar Arrigo koji se nalazi u Somersetu na jugoistoku Engleske idealan je izbor. Svaki retreat program za vas sastavlja stručni tim ljudi koji je u potpunosti personaliziran i usklađen s vašim potrebama. Cilj Arrigo programa sastoji se u razvijanju introspekcije putem specijaliziranih konzultacija. Ispitivanje vlastite svijesti važan je korak na putu do pronalaženja unutarnjeg mira te razvijanju pozitivnog životnog stava, kao i pročišćenju od stresa. Cijene individualnih retreat programa počinju od 1304 dolara po danu, a u jednom danu moguće je odraditi ukupno četiri specijalizirana programa.

6 svjetskih destinacija za obnovu duha i tijela (фото 1)

Yeotown

Petodnevni wellness program u Yeotownu, mjestu na sjevernom dijelu pokrajine Devon, također u Engleskoj, odlična je destinacija za pročišćenje kompletnog organizma. Ovaj retreat program idealan je za sve ljubitelje avanture, svježeg zraka u prirodi i fizičkim aktivnostima. Program također uključuje šetnje po brdima, satove učenja različitih tehnika disanja, sesije Tai Chija, treninge snage, masaže i meditaciju. Tijekom rujna 2015. uprava retreat destinacije u Yeotownu planira odličnu suradnju s dvostrukom olimpijskom pobjednicom Victorijom Pendleton koja će sudjelovati u kreiranju retreat program. Cijena petodnevnog programa kreće se oko 2740 dolara. 

Vikend zdravlja u hotelu Mandarin Oriental Paris

Ako ste se odlučili na klasičan oblik retreat programa, zašto ga ne biste odradili u sklopu odmora u jednom od najljepših gradova na svijetu? Retreat program Oriental možete započeti u pariškom hotelu Mandarin Oriental, koji odnedavno u ponudi ima satove yoge (možete odabrati ashtanga, hatha ili iyengar yogu), pročišćavajuće tretmane za tijelo i lice, ali i potpuno zdravi meni. Ovo je idealna prilika da otputujete u Grad ljubavi i istovremeno se prijavite na program obnove duha i tijela. Početna cijena noćenja (u koju nije uključen wellness program) iznosi 948 dolara. 

6 svjetskih destinacija za obnovu duha i tijela (фото 2)

Fierce Grace

Centar Fierce Grace možete pronaći čak na trima lokacijama diljem svijeta: u Toskani, Kostarici i Indiji. Ovdje ćete pronaći pristupačne cijene i priliku da u potpunosti obnovite duh i tijelo te uspostavite ravnotežu organizma daleko od gradske vreve i stresa koje ona nosi sa sobom. Osim pet vrsta joga, seminara, šetnji u prirodi, bogatog jelovnika sirove hrane i drugih programa, u sklopu retreat programa predviđeno je i vrijeme koje ćete posvetiti samo sebi kako biste se potpuno relaksirali. Cijene programa počinju od 952 dolara po osobi. 

6 svjetskih destinacija za obnovu duha i tijela (фото 3)

Alpina Gstaad – šest spa programa

Zaronite duboko u unutarnji svijet vaše svijesti s pomoću meditacije, tehnike pravilnog disanja, Chi Kunga i Tai Chija u sklopu jednog od programa luksuznog hotela The Alpina Gstaad. Nevjerojatno učinkovit program "Six Senses Spa" osigurat će vam ravnotežu čakri, analizu cijelog organizma te beskonačan izbor spa tretmana za pomlađivanje. Program predviđa puno slobodnog vremena za uživanje u čistom planinskom zraku. Nakon par dana provedenih u The Alpina Gstaad osjećat ćete se spokojno i uravnoteženo. Cijene šestodnevnog programa "Mountain Detox Delight" kreću se od 3896 dolara po osobi, a uključuju i smještaj u dvosobnom apartmanu.

6 svjetskih destinacija za obnovu duha i tijela (фото 4)

Ashram na Mallorci

Od Ashram programa na Mallorci možete očekivati isto što i od europske sestre poznatog Malibu Retreat Centra. Program prima 14 gostiju na tjedan, što znači da vas očekuje intimna opuštajuća atmosfera koja će vam pružiti predah od užurbanih sastanaka, iščitavanja beskonačnih mailova i dosadnih poslovnih poziva. Ashram je smješten u predivnoj kući iz 18. stoljeća u dolini planinskog lanca Tramuntana, a otvoren je od travnja do lipnja. Retreat programi uključuju planinske ture, kajaking i TRX treninge, ali i mnoge manje zahtjevne aktivnosti: jogu, pilates, meditacije. Očekuju vas ukusne i svježe namirnice, hranjivi vegetarijanski meni koji će zadovoljiti sve nutritivne potrebe pa se možete opustiti i prestati brojati kalorije. Cijena noćenja s programom iznosi 5200 dolara na tjedan. 

6 svjetskih destinacija za obnovu duha i tijela (фото 5)

6 svjetskih destinacija za obnovu duha i tijela (фото 6)

6 svjetskih destinacija za obnovu duha i tijela (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više