Search

8 svjetskih hotela u kojima su vaši ljubimci dobrodošli

8 svjetskih hotela u kojima su vaši ljubimci dobrodošli

Quintessentially predlaže

A.P.


Za neke obiteljsko putovanje nije potpuno bez kućnih ljubimaca

Rijetkost je pronaći hotel koji otvorenih ruku dočekuje vaše četveronožne prijatelje, a 8 hotela koje vam predstavljamo danas otišli su čak korak dalje. Za vaše ljubimce ovi hoteli nude vrhunsku uslugu s povlasticama koje će ih razmaziti.

1. Hotel De L'Europe, Amsterdam/www.leurope.nl

Amsterdam

Putovanje u Amsterdam ne znači da vaš ljubimac mora ostati kod kuće. Osoblje De L'Europe hotela će čuvati vašeg ljubimca, izvesti ga u šetnju i napraviti mu poslastice po vašoj želji.

2. ME Cabo, Cabo San Lucas, Meksiko/www.melia.com

Me Cabo

ME Cabo je poznat po vrhunskoj usluzi i brizi o gostima, a vaš kućni ljubimac tu nije iznimka. U sobama se nalaze kreveti za pse, igračke i gelovi za pranje.

3. Lime Wood Hotel, Velika Britanija/www.limewoodhotel.co.uk

LimeWood

Ruralno okruženje I beskrajni zeleni travnjaci garancija su da će vašem ljubimcu boravak u ovom hotelu biti kao iz snova. Posebna pogodnost je Forest Power Walk gdje se možete pridružiti drugim gostima I njihovim ljubimcima u brzoj šetnji u šumu.

4. Hotel KepplerPariz/www.keppler.fr

Keppler

Premda se radi raskošnog uređenja može učiniti da ovaj hotel ne prima kućne ljubimce, Keppler je itekako otvoren za četveronožne goste. Prije dolaska javite osoblju hotela ime vašeg ljubimca i dočekat će ga s personaliziranom poslasticom.

5. Soho Grand Hotel, New York/www.sohogrand.com

Soho Grand

Njujorški mali urbani hoteli mogu zagorčati život svakom gostu koji putuje s kućnim ljubimcem, međutim Soho Grand hotel je sasvim druga priča. Ovaj hotel ima vlastiti park za pse smješten tik do hotela. Park je obogaćen s raznim zabavnim sadržajima u kojima će vaš pas sigurno uživati.

6. Claska, Tokio/www.claska.com

Claska

Nakon boravka u ovom hotelu nećete biti jedini koji će izaći svježi i uređeni. Claska u svojoj ponudi ima i salon za pse nazvan Dogman koji je specijaliziran za uređivanje pasa. U slučaju da ste zaboravili igračke za svog ljubimca, hotel će vam ustupiti svoje.

7. The ArchLondon/www.thearchlondon.com

The Arch

U ovom hotelu postoji poseban jelovnik za pse koji spravlja glavni chef. Za svakog ljubimca tu je i posebno smiješan šampon od eukaliptusa i limuna za sjajno krzno.

 8. Taj Boston, Boston/www.tajhotels.com

Taj Boston

Ovaj hotel je u potpunosti podređen sreći vašeg ljubimca. Od kulinarskih slastica do krevetića, psi se u Taj Boston hotelu osjećaju kao pravi kraljevi. Napominjemo kako i vratar hotela u džepu uvijek čuva poslastice za malene čupavce.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više