Search

Safari u Južnoj Africi

Safari u Južnoj Africi

Lion Sands Ivory Lodge Hotel


Hotel Lion Sands Ivory Lodge teško bi se mogao nazvati pravim safari hotelom. Njegov prekrasni elegantni dizajn ne odgovara tradicionalnoj predodžbi o safari stilu, o mnoštvu prepariranih životinja na zidovima, neudobnim drvenim krevetima i slamnatim krovovima. Naprotiv, hotel je projektiran u skladu sa svim suvremenim arhitektonskim trendovima i izrađen uz korištenje najskupljih materijala i modernih tehnologija tako da, boraveći u sobi, možete nakratko i zaboraviti da se nalazite u središtu nacionalnog parka gdje divlje životinje slobodno lutaju prirodom. Prema vlasnicima Lion Sands Ivory Lodge, upravo ove karakteristike izdvajaju hotel iz mnoštva sličnih mjesta. U ovom će hotelu svaki posjetitelj moći istodobno uživati u ljepotama divlje prirode i dostignućima suvremene tehnologije i dizajna.

safarihotel

Lion Sands Ivory Lodge ima šest apartmana s prekrasnim pogledom na rijeku Sabi i Nacionalni park Krüger površine 8,700 hektara. Svaki apartman ima i vlastiti bazen iz kojeg možete promatrati slonove, lavove i tigrove koji prolaze ispod vašeg apartmana, a kada podignete glavu, možete lako pobrojati više od stotinu različitih vrsta ptica koje žive samo u ovom kutku svijeta.

safarihotel

U centralnoj zgradi hotela pronaći ćete lounge bar, prostranu knjižnicu s kaminom, vinski podrum, restoran, kao i mali SPA centar i dvoranu za fitnes izgrađenu točno iznad rijeke. Što može biti bolje od jutarnje joge s pogledom na beskonačnu rijeku u grimiznoj afričkoj zori?

safarihotel

safarihotel

safarihotel

safarihotel

safarihotel

safarihotel

safarihotel

safarihotel

Safari u Južnoj Africi (фото 1)

safarihotel

safarihotel

safarihotel

safarihotel

safarihotel

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više