Traži

Terminal Virgin Atlantic na aerodromu JFK

Terminal Virgin Atlantic na aerodromu JFK

Virgin Upper Class Lounge at JFK by Slade Architecture


Nedavno je tvrtka Virgin Atlantic najavila otvaranje svog novog salona za putnike business klase u zračnoj luci JFK. Novi, suvremeni premium terminal „Clubhouse“, nadahnut je vilama na Manhattanu i velik 929 kvadratnih metara. Salon je pogodan za rad i za slobodno vrijeme. Za izgradnju i dekoraciju salona, tvrtka je utrošila oko 7 milijuna dolara, a za dizajn lounge terminala zaslužan je arhitektonski ured Slade Architecture.

jfk

Prostor je podijeljen u nekoliko zona: restoran, bar s futurističkim stolcima i neobičnim stropom, prostor za odmor uređen crvenim kožnim divanima, poslovni centar s modernim računalima i svom potrebnom opremom te SPA i beauty centar „Bumble & Bumble“ gdje u pauzi između dugotrajnih letova možete u red dovesti svoj izgled.

jfk

Uslugama raskošnog salona mogu se koristiti svi putnici business i premium klase zrakoplovne kompanije Virgin Atlantic kao i putnici vezanih letova i partnerskih tvrtki. Hrana, bezalkoholna i alkoholna pića, kao i Internet, press centar i osnovne usluge SPA i beauty salona besplatne su za sve članove Clubhousea budući da, prema mišljenju tvrtke Virgin Atlantic, putnici koji su platili poveću sumu za kartu business klase, ne bi trebali trošiti svoja sredstva i na usluge lounge salona. Rekli bismo — lijepi bonus nakon dugog putovanja!

jfk

jfk

jfk

jfk

jfk

Terminal Virgin Atlantic na aerodromu JFK (фото 1)

jfk

jfk

jfk

jfk

Tekst: M.T./L.B.

Napišite komentar

više