Search

Spa hotel u Jordanu

Spa hotel u Jordanu

Evason Ma'in Hot Springs & Six Senses Spa


Hotel Evason Ma'in Hot Springs & Six Senses Spa, najveći u istoimenom hotelskom lancu, smjestio se u maloj dolini između dvije gore, na nadmorskoj visini od minus 264 metra. Pitoreskne gore Jordana, ljekovita svojstva Mrtvog mora koje se nalazi na samo nekoliko minuta hoda, samo su neki od razloga zašto odabrati luksuzni hotel Evason Six Senses.

Glavna ideja hotela je potpuno opuštanje i mir koji će jedinstvenim spa tretmanima i organskim proizvodima, oporaviti vaše tijelo od stresa i dovesti u potreban sklad vaš duh i tijelo. 

jordanspahotel

Hotel posjetiteljima nudi 94 sobe i apartmana različitih kategorija, dva delux apartmana Royal Suite te apartman Honeymoon Suite na posljednjem katu zgrade koji je namijenjen parovima na medenom mjesecu, a u kojem će moći uživati i u panoramskom pogledu na slapove i planine. U sumrak, s prozora svih apartmana se pruža zadivljujući prizor: predivna vizura sa svjetlima Jeruzalema i beskonačni gorski vrhunci Jordana.

jordanspahotel

Posebna pažnja posvećena je ogromnom wellness centru Six Senses koji gostima nudi niz tretmana i puno opuštajućih masaža. Svatko može uživati u otvorenom bazenu s termalnom vodom koja izvire iz jedne stijene. Nakon hidra masaže, gosti su pozvani isprobati jednu od tisuću vrsta masaža kao i ekskluzivne mineralne obloge i maske. Specijalisti spa centra će sastaviti individualni program za svakog posjetitelja: možete odabrati ekspres tretmane za 1-2 dana ili uživati u punom programu tijekom sedam dana.

Prilikom rezervacije u hotel Evason Ma'in Hot Springs & Six Senses Spa do 20. prosinca 2012. godine dobit ćete i znatni popust.

jordanspahotel

jordanspahotel

jordanspahotel

jordanspahotel

jordanspahotel

jordanspahotel

jordanspahotel

jordanspahotel

jordanspahotel

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više