Search

Airbnb Luxe: luksuzan godišnji nikad nije bio bliži, imamo nekoliko sjajnih prijedloga

Airbnb Luxe: luksuzan godišnji nikad nije bio bliži, imamo nekoliko sjajnih prijedloga

Nova opcija platforme za najam smještaja

Tekst: L.L.


Image: Airbnb Luxe/

Airbnb Luxe najnovija je opcija platforme za najam prostora na putovanjima koja je sada poprimila sasvim novi, još elegantniji oblik. Naime, do sada je putem Airbnb-a bio moguć najam stanova različitih veličina, uređenja i cijene po svom ukusu i mogućnostima, a kada ste poželjeli nešto više i luksuznije, najlogičniji odabir često su bile raskošne hotelske sobe. Uz Airbnb Luxe od sada možete unajmiti stanove i kuće u luksuznim izdanjima na različitim stranama svijeta i doživjeti godišnji odmor u nekoj posve drugačijoj dimenziji. Bez obzira želite li samo uživati u divnim prizorima, fotografirati za društvene mreže ili odraditi pokoje snimanje, u selekciji Airbnb Luxe smještaja od sada sve to možete na još ljepši, raskošniji način.

Airbnb Luxe: luksuzan godišnji nikad nije bio bliži, imamo nekoliko sjajnih prijedloga (фото 1)

Jedinstvene, izvanredne lokacije svojim će novim privremenim stanarima pružiti neka nova iskustva, a osim prostora, na mnogim su lokacijama dostupne i opcije kao što su privatni chef i stilist, posluga, privatni maseri i vodiči. Sve što kao posjetitelj trebate jest opustiti se i uživati u čarima koje donosi jedno takvo raskošno putovanje. Da je riječ o više nego provjerenim smještajima, dokaz je i više od 300 kriterija koje vlasnici lokacije moraju zadovoljiti kako bi njihov dom ušao u Luxe kategoriju.

Istražili smo ponudu i oduševili se genijalno opremljenim stanovima, raskošnim kućama s bazenima, divnim interijerima i eksterijerima i mogućnostima koje otvara nova opcija kada je u pitanju najam putem ove platforme. Bez obzira želite li godišnji odmor provesti u Italiji, Londonu, u Alpama ili na Baliju, a u mogućnosti ste isprobati ovu novu opciju, donosimo vam nekoliko sjajnih prijedloga.

Italija

Airbnb Luxe: luksuzan godišnji nikad nije bio bliži, imamo nekoliko sjajnih prijedloga (фото 2)

Italija

Airbnb Luxe: luksuzan godišnji nikad nije bio bliži, imamo nekoliko sjajnih prijedloga (фото 3)

Bali
Airbnb Luxe: luksuzan godišnji nikad nije bio bliži, imamo nekoliko sjajnih prijedloga (фото 4)

Bali

Airbnb Luxe: luksuzan godišnji nikad nije bio bliži, imamo nekoliko sjajnih prijedloga (фото 5)

Francuska

Airbnb Luxe: luksuzan godišnji nikad nije bio bliži, imamo nekoliko sjajnih prijedloga (фото 6)

Švicarska

Airbnb Luxe: luksuzan godišnji nikad nije bio bliži, imamo nekoliko sjajnih prijedloga (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više