Search

Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom

Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom

by Philippe Starck


Image: msocial.com.sg

Dizajn hotel M Social Singapore novi je atraktivan hotelski smještaj u kojem se susreću elegancija, kreativnost i tehnologija, a za čije uređenje je zaslužan cijenjeni dizajner Philippe Starck

Grupacija Millennium Hotels and Resorts nedavno je otvorila novi dizajn hotel i to u Singapuru, imena M Social Singapore. Smješten u vibrantnoj gradskoj četvrti Robertson Quay, hotelsko je ovo zdanje koje broji čak 293 sobe, dvije velike konferencijske dvorane, vanjski paviljon prigodan za razne manifestacije i događanja na otvorenom, kao i restoran, bar, ali i bazen na samom vrhu, točnije krovu zgrade. No, ipak najveća zanimljivost ovog hotela jest ta što ga je dizajnirao jedan od najcjenjenijih i najtraženijih dizajnera, a govorimo dakako o Philippeu Starcku, koji je ovom novootvorenom hotelu utisnuo dizajnersku kombinaciju fleksibilnih prostora i ležernosti, interpretiranih u jednoj sofisticiranoj verziji, za koju kaže kako će biti ugodna svima. 

Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom (фото 1)  
"M Social je novo, živahno mjesto u Singapuru gdje se susreću elegancija, kreativnost i tehnologija. A miksanjem svega toga, gostima je u biti pruženo jedinstveno iskustvo boravka." poručio je Starck. I dok su sobe uglavnom svijetlih tonova i smirujućeg dojma te vrlo prostrane, neke su ipak naglašene i ponekim dodacima koji prizivaju moment raskoši i luksuza u svom punom sjaju. U hotelu općenito prevladavaju vedri i jarki tonovi s kojima se dizajner poigrao i podario mu pomalo eklektičan karakter, a ono što će svakog gosta razveseliti jest pametna tehnologija u lobbyju, gdje se može samostalno prijaviti i odjaviti iz samog hotela. To je ujedno i prvi takav hotel s tom zavidnom i olakšavajućom opcijom. 

Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom (фото 2) 

Naravno, gastronomski moment ovdje nikako nije izostavljen. Naime, u restoranu Beast and Butterflies gosti mogu jesti zajedno ili odvojeno, kuhinja je otvorena cijeli dan, a nudi i mogućnost "grab & go". Razne umjetnine kao dekoracije mogu se pronaći u cjelokupnom interijeru kao i retro komadi namještaja koji su se sjajno uklopili u cjelokupni koncept ovog modernog, pomalo avangardnog, ali pristupačnog hotela. 

Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom (фото 3)

Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom (фото 4)Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom (фото 5)Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom (фото 6)Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom (фото 7)Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom (фото 8)Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom (фото 9)Avangardni hotel u Singapuru s dizajnerskim potpisom (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više