Search

Büro 24/7 na otvorenju novog Falkensteiner hotela u Beču

Büro 24/7 na otvorenju novog Falkensteiner hotela u Beču

Pravi odmor u elegantnom bečkom stilu

Tekst: Tina Kovačiček


Image: Foto: Falkensteiner Hotel

Ovog tjedna jedna od vodećih turističkih tvrtki Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG (FMTG AG) otvorila je svoj drugi hotel u Beču, a Büro 24/7 bio je gost svečanog otvaranja. Hotel Wien Margareten primjer je urbanog hotela koncipiranog u skladu sa standardima hotela s četiri zvjezdice klase Superior. Uzbudljiva kombinacija bidermajera i moderne bila je idealno dizajnersko rješenje koje je udahnulo ovom gradskom hotelu duh klasične bečke elegancije. S dvojicom međunarodno proslavljenih arhitekata Davidom Chipperfieldom, koji je osmislio fasadu, i Matteom Thunom, koji je bio zadužen za interijer, postavljeni su visoki standardi gradskih hotela posebno u četvrti Grätzl, u kojoj se hotel nalazi. Ovo su ujedno i nove smjernice uređenja budućih urbanih projekata grupacije Falkensteiner. 

Büro 24/7 na otvorenju novog Falkensteiner hotela u Beču (фото 1)

Sve što vam je potrebno za dobar odmor nalazi se u ovom hotelu! Pored dizajna, nanovo je osmišljen i usavršen koncept pružanja usluge. Tako hotel u svojih 195 soba i apartmana nudi savršeno radno okruženje za poslovne ljude na putovanjima te jednako tako komfor i blizinu centra za turističke posjetitelje. Kao savršen odmor od užurbanosti i stresa City Spa s terasom na krovu samo je jedna od mnogih atraktivnosti za goste, tu je i bar Nepomuk u predvorju, kao i restoran Danhauser, u kojem mozete isprobati vrhunsku kulinarsku ponudu u kurtoaznom Falkensteinerovom stilu s bečkim naglaskom.

Büro 24/7 na otvorenju novog Falkensteiner hotela u Beču (фото 2)

Povoljan prometni položaj čini ovaj hotel jos privlačnijim - u neposrednoj je blizini gradska opera, uži centar i ulica Kärntner Straße. Tržnica Naschmarkt je udaljena tek nekoliko minuta hoda, stanica U4 Margaretengürtel (otprilike 3 minute hoda), kao i tramvajska stanica Margaretengürtel za linije 6 i 18 (otprilike 5 minuta hoda) nalaze se u neposrednoj blizini.

Büro 24/7 na otvorenju novog Falkensteiner hotela u Beču (фото 3)

Büro 24/7 na otvorenju novog Falkensteiner hotela u Beču (фото 4)

Büro 24/7 na otvorenju novog Falkensteiner hotela u Beču (фото 5)

Büro 24/7 na otvorenju novog Falkensteiner hotela u Beču (фото 6)

Manuela Šola, Elizabeta Penić, Majda Žujo, Tina Kovačiček i Zrinka Korljan

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više