Search

Bajkoviti boutique hotel u Marakešu

Bajkoviti boutique hotel u Marakešu

El Fenn


Image: Buro247.kz

Hotel El Fenn je prava mala oaza smještena u blizini centralnog trga u Marakešu

Smješten je u preuređenoj i prenamijenjenoj tradicionalnoj marokanskoj palači koja je već bila započela svoj put k propadanju. Zidovi su nanovo učvršćeni, zelenilo posađeno na prostranim terasama, a duboki bazen napunjen vodom. Sobe su ispunjene suvremenim namještajem i umjetničkim radovima u tradicionalnom duhu. Ima ih samo 20, a u svakoj se nalazi king size krevet, prekrasno uređena kupaonica sa starinskim kadama te sva potrebna tehnološka oprema. Uz to, svaka soba ima izlaz na unutarnje dvorište s bazenom i maslinikom, dok se uz hotel skriva i voćnjak kojem svaki gost ima pristup.

Bajkoviti boutique hotel u Marakešu (фото 1)

U restoranu se nudi tradicionalna marokanska kuhinja, a gosti u specijalitetima mogu uživati na terasi u sjeni maslina. Prava mala oaza za idealan odmor!

Bajkoviti boutique hotel u Marakešu (фото 2)Bajkoviti boutique hotel u Marakešu (фото 3)Bajkoviti boutique hotel u Marakešu (фото 4)Bajkoviti boutique hotel u Marakešu (фото 5)Bajkoviti boutique hotel u Marakešu (фото 6)Bajkoviti boutique hotel u Marakešu (фото 7)Bajkoviti boutique hotel u Marakešu (фото 8)Bajkoviti boutique hotel u Marakešu (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više