Search

Beach bar koji osigurava dobar provod u Dubrovniku

Beach bar koji osigurava dobar provod u Dubrovniku

Coral Beach Club


Image: PR

Mnogi ne mogu dočekati uživanje na ovoj urbanoj plaži otvorenoj prošle godine..

Ako dolazite u Dubrovnik automobilom ili autobusom prvo što od Dubrovnika vidite jest prekrasan i moćan most koji vodi do ovog povijesnog grada. Ta slika mosta, kruzera sa strane i Gruža u sredini, ostaju trajna uspomena, ali i podsjeća na to da ulazite u jedan od najelitnijih dijelova Hrvatske. Novi dio ove slike jest i Coral Beach Club koji se prošle godine otvorio na Babinom kuku i postao nezaobilazno mjesto svih onih koji žele uživati u ekskluzivnoj lokaciji, uživati u očaravajućem pogledu, uroniti u najjužniji dio Jadrana, a pritom uživati u vrhunskim pićima i jelima te ugodnom ambijentu. Ovaj je koncept sadržaja na plaži novitet, ali i osvježenje na ovoj sceni jer bezbroj uvalica i poznatih plaža, nakon puno godina dobiva svoju konkurenciju.  

Beach bar koji osigurava dobar provod u Dubrovniku (фото 1)

Coral Beach Club opremljen je svime što posjetiteljima treba za ugodan cjelodnevni boravak, uključujući veliki bar s bogatom ponudom hrane i pića, toalet, kabine za presvlačenje, ležaljke, suncobrane i tuševe. Tijekom dana ovdje možete uživati u sunčanim satima i uz koji zalogaj morskih plodova te uz čašicu finog vina i osvježavajućeg koktela.

Beach bar koji osigurava dobar provod u Dubrovniku (фото 2)

U večernjim satima ovaj se objekt pretvara u intiman i čaroban ambijent idealan za opuštanje uz koktele i probrane gastro delicije. Plaža koju prvobitno krasi urbani imidž, okružena je uistinu prirodnim ljepotama koje nemaju cijenu. Ovo je mjesto koje privlači mnoge poznate ličnosti, ali i one koji žele odmoriti od svakodnevice te koji žele doživjeti provod u Dubrovniku na drugačiji način i naravno, začiniti ljeto lijepim uspomenama.

Beach bar koji osigurava dobar provod u Dubrovniku (фото 3)

Beach bar koji osigurava dobar provod u Dubrovniku (фото 4)

Beach bar koji osigurava dobar provod u Dubrovniku (фото 5)

Beach bar koji osigurava dobar provod u Dubrovniku (фото 6)

Beach bar koji osigurava dobar provod u Dubrovniku (фото 7)

Beach bar koji osigurava dobar provod u Dubrovniku (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više