Search

Belgijski hotel August jedan je od najkul mjesta koje smo vidjeli, na najbolji način spaja jednostavnost i luksuz

Belgijski hotel August jedan je od najkul mjesta koje smo vidjeli, na najbolji način spaja jednostavnost i luksuz

Nalazi se u Antwerpu

Tekst: L.L.


Image: Hotel August

Platforma za putovanja Tablet, u suradnji s Michelinom koji je zadužen za dodjelu zvjezdica najboljim restoranima, nedavno je hotel August u Antwerpu uvrstila na listu 25 najkul hotela na svijetu, a kako i ne bi kada ovo spektakularno mjesto svojim uređenjem i konceptom već na prvi pogled priča nebrojeno mnogo priča.

Hotel August smješten je u bivšem samostanu, što je i vidljivo iz divne arhitekture, ali i okoliša koji sam hotel okružuje. Povijesni elementi nadograđeni su modernim detaljima i šarmantnim, ali u isto vrijeme elegantnim namještajem, a poseban šarm daju i visoki stropovi koji baš svaku prostoriju čine nevjerojatno prozračnom i jednostavnom, bez obzira na ostatak elemenata koji istu popunjavaju.

Belgijski hotel August jedan je od najkul mjesta koje smo vidjeli, na najbolji način spaja jednostavnost i luksuz (фото 1)

Sastoji se od čak 44 minimalistički uređene sobe, tri ograđena vrta, wellnessa, knjižnice i vanjskog bazena. Bar u sklopu hotela, u kojem možete isprobati ponajbolje belgijske koktele, smješten je u nekadašnjoj kapelici i izgleda apsolutno senzacionalno, a za restoran je zadužen chef Nick Bril, prošlogodišnji dobitnik Michelinove zvjezdice. U restoranu hotela August pripremaju se sezonska jela te se posebna pažnja posvećuje podrijetlu namirnica, a kako stoji na njihovoj stranici, rezultat su kreativna sezonska jela koja oduševljavaju kako turiste, tako i domaće ljudi koji ovdje vrlo rado svraćaju.

Belgijski hotel August jedan je od najkul mjesta koje smo vidjeli, na najbolji način spaja jednostavnost i luksuz (фото 2)

 

Belgijski hotel August jedan je od najkul mjesta koje smo vidjeli, na najbolji način spaja jednostavnost i luksuz (фото 3)

 

Belgijski hotel August jedan je od najkul mjesta koje smo vidjeli, na najbolji način spaja jednostavnost i luksuz (фото 4)

 

Belgijski hotel August jedan je od najkul mjesta koje smo vidjeli, na najbolji način spaja jednostavnost i luksuz (фото 5)

 

Belgijski hotel August jedan je od najkul mjesta koje smo vidjeli, na najbolji način spaja jednostavnost i luksuz (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više