Search

Beograd je nedavno postao bogatiji za jedan neodoljivo fotogeničan kafić

Beograd je nedavno postao bogatiji za jedan neodoljivo fotogeničan kafić

Čudesan interijer u nijansama ružičaste i zelene osvojit će vas na prvu

Tekst: T.L.

Image: Instagram

Potkraj prošle godine Beograd je postao bogatiji za još jedan kafić neodoljivo šarmantnog interijera. Na adresi Pop Lukina 12 smjestio se čudesni Petit Jardin (ili, kako bi naši susjedi rekli, "mala bašta") koji se uređenjem zbilja doima poput kakvog malenog čarobnog vrta iz mašte. Mjesto je to gdje ćete moći na miru uživati u svojoj jutarnjoj kavi, listanju omiljenog časopisa i zalogaju ukusnog kroasana, razgovoru s prijateljicama ili, naravno, sjedeći u tišini okruženi pedantno probranim namještajem i detaljima, te divno ukrašenim zidovima ispunjenim ilustracijama biljaka.

U ponudi fotogeničnog Petit Jardina pronaći ćete 20 različitih vrsta kave koje možete ponijeti sa sobom u specijalno dizajniranim čašama. Vjerujemo, doduše, da ćete šetnju odložiti za kasnije. Bio bi grijeh ne provesti barem neko vrijeme u ovako lijepo uređenom interijeru kao što ima Petit Jardin i tako smirujućoj atmosferi koja sjajno imitira vibru nekog gradskog vrta. Petit Jardin savršeno je mjesto da predahnete od užurbanog i glasnog noćnog života Beograda, ali i odlično mjesto da sačuvate uspomene na posjet Beogradu. Petit Jardin ustvari je pravi insta-friendly kafić koji bi svatko poželio imati na svom Instagram profilu, kombinacija ružičaste i zelene svakako je neodoljiva, baš poput očitog utjecaja globalnog #urbanjungle pokreta i ljubavi prema biljkama koju gajimo već neko vrijeme. No, unatoč trendovima na koje su obratili pažnju pri uređenju Petit Jardina, on ipak odiše nečim jedinstvenim i drugačijim zbog čega se izdvaja od ostalih.

Osim u kavi, u Petit Jardinu možete uživati i u čaši vina, u domaćim kroasanima ili cijeđenim prirodnim sokovima, a sjajno je i to što je Petit Jardin pet-friendly pa sa šetnje sa svojim ljubimcem možete predahnuti na jednoj od ružičastih fotelja okruženi biljkama i zen vibrom. Nađete li se uskoro u Beogradu, a vjerujemo da hoćete, Petit Jardin morate svakako posjetiti. Pop Lukina ulica vrlo je blizu centru tako da vam Petit Jardin sigurno neće promaknuti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više