Search

Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati

Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati

Tekst: BURO.


Ljeto je bilo zabavno, pomalo zavodljivo, definitivno vrelo i za razliku od prošlog stigli smo i "posoliti" kožu i prepustiti se bezbrižnosti (u limitiranom izdanju, ali hej sada sve cijenimo više). Kada smo se vratili u grad poželjeli smo još malo lutati, otkrivati nove ćoškove, pronalaziti nove ljude i sve to miješati dok ne dobijemo dobitnu kombinaciju. Za nova poznanstva ne možemo pomoći, ali što se tiče lokacija u Beogradu, imamo popis onih tek otvorenih. 

EMMA

Braće Baruh 26

Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 1)
Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 2)

Ovo je mjesto kakvo nam je nedostajalo u Beogradu, interijer je nježan, snen i razigran, a ponuda je jasna i koncizna. Win-win. Emma je pizzerija gdje je sve podređeno tom omiljenom talijanskom specijalitetu. Tanko, tanko tijesto kombiniraju s najkvalitetnijim sastojcima. Upozorenje, ovdje će i najdiscipliniraniji prekršiti svoju dijetu (including myself), ali neće vam biti žao. Sjajan je izbor za obiteljske prigode, također dobro i za neka zabavna druženja s prijateljima. Sve začinite s proseccom i tiramisuom za kraj. I obavezno napravite krug po čitavom lokalu, detalji će vas oduševiti: od pšenice na plafonu, preko murala na zidu, do zaobljenih formi koje vladaju. Za interijer je bio zadužen biro AA Studio i ovaj zadatak su izveli sjajno, sve s mnoštvom komada koji su custom made rađeni posebno za Emmu.

Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 3)
Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 4)
Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 5)

NINOMI

Kralja Petra 41

Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 6)
Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 7)
Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 8)

Je li gradu potrebno još sladoleda? Apsolutno! Novo neodoljivo uređeno mjesto smjestilo se na uglu Kralja Petra i Uzun Mirkove i donosi za svakoga ponešto. Tu su brojni okusi sladoleda (zauvijek navijamo za pistacio i maline), ali i tradicionalni Chimney Cake koji poslužuju i u kup varijanti. Ono što je nas kupilo je interijer koji kombinira nježno rozu i kraljevski plavu, uz pod u crno-bijeloj kombinaciji. Kad vam padne šećer, predlažemo vam da provjerite o čemu se radi.

Lokal 36

Nebojšina 36

Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 9)
Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 10)

Ovaj lokal je otvoren prošlog vikenda i odmah smo potrčali da popijemo piće, jer iza uređenja stoji biro Obe od kojih smo navikli dobivati interesantna gradska mjesta. Ni ovo nije izuzetak, radi se o kafiću na dva nivoa, gdje je hrabro iskombinirana jarka nijansa crvene uz industrijski stil i upadljive crno-bijele pločice na podu. Ogromni prozori daju puno prirodnog svjetla zbog čega će nam ovo mjesto sigurno biti na mapi tijekom zimskih dana. Pažnju plijeni i veliki apstraktni neonski luster. Jasno je odakle je stigao naziv, a pored toga 36 je i broj koktela u ponudi. Ako vam treba mjesto za zagrijavanje prije izlaska – isprobajte.

Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 11)
Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 12)
Beograd obećava zabavnu jesen! Ovo su novi lokali u kojima ćemo uživati (фото 13)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više