Search

Boškinac je mjesto ispunjeno užicima

Boškinac je mjesto ispunjeno užicima

Priča u zagrljaju paške čarolije


Image: Promo

Ako ste u potrazi za idealnim vikend putovanjem, onda je vrijeme da svu pažnju usmjerite na hrvatski otok Pag i otkrijete čari koje nudi hotel, restoran i vinarija Boškinac

Otok Pag najrazvedeniji je otok na jadranskoj obali i zbog slabe šumske vegetacije često ga uspoređuju s Mjesečevom površinom. Na Mjesecu još uvijek nismo bili, ali odgovorno tvrdimo da Pag skriva mnoge čarolije u ponudi koje vas neće razočarati odlučite li se otisnuti tamo na vikend. Na putu prema neponovljivim doživljajima i sjećanjima smjestio se boutique hotel Boškinac na lokaciji između Novalje i Stare Novalje, na uzvisini usred guste borove šume, na rubu vinograda i maslinika s pogledom na tihu mirisnu dolinu.

Boškinac je mjesto ispunjeno užicima (фото 1)

Hotel je nastao kao uspješan spoj tradicije i modernog dizajna u mirisnoj oazi podno borove šume. S pitoresknih ljupkih balkona pruža se prekrasan pogled na prirodu koja zrači ljepotom i mirom, a sklad profinjenog luksuza i udobnosti osigurat će vam pravi hedonistički odmor. Svaku sobu u hotelu krasi ručno izrađeni namještaj i svaka ima svoju priču. Lijena popodneva uz vanjski bazen okružen ležaljkama, baldahinima i mediteranskim biljem probudit će osjećaj povezanosti između čovjeka i prirode, a za aktivan odmor možete uzeti bicikl i provozati se po čistoj prirodi koja okružuje ovo lijepo zdanje. 

Boškinac je mjesto ispunjeno užicima (фото 2)

Boškinac je mjesto ispunjeno užicima (фото 3)

Restoran hotela poznat je po kreativnom i modernom pristupu pripreme tradicionalne otočke kuhinje. Dočekat će vas bogata ponuda ribe, janjetine, sira, pršuta i ostalih svježih namirnica predstavljenih na poseban način s izraženim autorskim pristupom. Harmonija okusa stvara nezaboravan doživljaj na tanjuru, a ovo je mjesto posjetio i glasoviti kuhar Anthony Bourdain, kojeg je očarao ukusnim zalogajima. Kreativna kuhinja razlog je zbog kojega gosti posjećuju Pag i usred zime, a uz takav pristup kuhanju najbolje pristaju vrhunska vina kuće Boškinac uz velik izbor ostalih svjetskih i domaćih proizvođača. S ovakvom ponudom, čini se da Boutique Hotel Boškinac ima apsolutno sve što je potrebno za potpuni gastro užitak.

Boškinac je mjesto ispunjeno užicima (фото 4)Boškinac je mjesto ispunjeno užicima (фото 5)

Opuštajuća atmosfera hotela, čisti svježi zrak, ukusni zalogaji i vrhunsko vino zasigurno će napuniti vaše baterije i odmoriti vaš duh i tijelo. Odličan prijedlog za bijeg od svakodnevne gradske vreve na otok, koji će vam barem nakratko pružiti mir i uživanje. Ipak budite oprezni jer vlasnici tvrde da ovo mjesto vrlo brzo stvara pravu ovisnost.

Boškinac je mjesto ispunjeno užicima (фото 6)

Boškinac je mjesto ispunjeno užicima (фото 7)

Boškinac je mjesto ispunjeno užicima (фото 8)

Boškinac je mjesto ispunjeno užicima (фото 9)

Boškinac je mjesto ispunjeno užicima (фото 10)


Related articles

Buro 24/7 Selection

više