Traži

Boutique hotel čiji je dizajn kombiniran s nekom spiritualnom energijom

Boutique hotel čiji je dizajn kombiniran s nekom spiritualnom energijom

Rachamankha Hotel


Fotografija: François Halard

Rachamankha Hotel nalazi se u tajlandskom gradu Chiang Mai i drugačiji je od većine smještaja na koje smo navikli. Ovdje je zen atmosfera sveprisutna i naglašena!

Tajland danas može ponuditi doista jako puno prekrasnih smještaja za raznolika iskustva, doživljaje i potrebe. No, u sjevernom gradu Chiang Mai, postoji jedan u kojem je kombinacija svega navedenog malo drugačija. Riječ je o Rachamankha Hotelu u kojem gosti mogu "uroniti u razne vode" te iskusiti spiritualnu mudrost, prateći pritom drevne tradicije lokalnog stanovništva, ali i simbiozu azijskih običaja u korelaciji s moćnom energijom prirode.

Naime, riječ je o smještaju koji se nalazi u gradu koji je nastao još davne 1296. godine, a sam boutique hotel se može pohvaliti s 25 lijepo dizajniranih apartmana. Cijeli kompleks odašilje jednu zen atmosferu i dozu luksuza koja neće proći nezamijećeno, a ono što će vam prvo upasti u oko je priroda u kojoj se sam hotel pomalo i "utopio".

Zanimljivo je i kako Rachamankha Hotel ima skrivene vrtove, ali i knjižnicu u kojoj se nalazi preko 2.000 knjiga koje su gostima na raspolaganju. U interijeru uglavnom prevladavaju prirodni materijali, pozlaćeni detalji i dizajnerski komadi, a cijela scenografija djeluje prilično sofisticirano i intimno. Kako bi to sve skupa bilo naglašeno, hotelom se nerijetko može čuti i lagana ambijentalna glazba.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor