Search

Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti

Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti

Brody House


Image: PR

Velika umjetnička djela, dizajnerski osmišljen interijer i pomalo boemski stil čine ovaj hotel jednim od najboljih mjesta za boravak u Budimpešti

Brody House je boutique hotel osnovan 2009. godine koji ponekad više podsjeća na pravi filmski i modni set negoli na hotel. Brody se nalazi u Okrugu 8 s pogledom na vrt i Mađarski nacionalni muzej. Okrug 8 poznat je kao mjesto s popularnim restoranima i kafićima. Popularna Raday ulica, područje poznato kao budimpeštanski Soho, nalazi se odmah iza ugla.

Hotel nudi jedinstvene i inspirativne sobe u kojima je boravak posebno iskustvo. Osim soba i apartmana u hotelu se nalazi i klub za članove, izložbeni prostor i umjetnički studio. U klubu i studiju tijekom cijele godine postavljene su izložbe prodajnog karaktera, a umjetničkom doživljaju hotela pridonose i brojni koncerti, čitaonice i kulturna događanja koje uprava organizira.

Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 1)Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 2)

Vlasnici hotela Brody House ljubitelji su starih zgrada, suvremene umjetnosti, klasične elegancije i modernog dizajna, što se uvelike može primijetiti u samom interijeru. Sve se sobe nalaze u povijesnom dijelu Tauffer palače, koja je sagrađena u 19. stoljeću. Brody House boutique hotel danas sadrži 11 individualno stiliziranih i uređenih soba. Svaka je jedinstvena, različita u dekoru i stilu i različite veličine, a nazvana je po umjetnicima čija umjetnička djela krase zidove hotela.

Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 3)Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 4)Najmanji studio u hotelu ima samo 12 četvornih metara, a najveći 76. Sobe su uglavnom dvokrevetne, a moguće je rezervirati i povezane studije s potpuno opremljenim kuhinjama, ako je u pitanju grupa gostiju. Za najromantičniji izbor u hotelu slovi Tinei soba, s glamuroznom samostojećom zlatnom kupelji i djelima moldavskog umjetnika Aleksandra Tineia. Najveći prostor u hotelu je dvosobni Yusuke Apartman, koji ima svoj salon i potpuno opremljenu kuhinju. Sve sobe u hotelu imaju i individualno dizajnirane kupaonice, klimatizaciju i mini bar.

Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 5)

Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 6)

Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 7)

Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 8)

Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 9)Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 10)Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 11)Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 12)Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 13)Boutique hotel u Budimpešti koji će vas oduševiti (фото 14)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više