Search

Crna Gora ima tri nova, sjajna hotela, još ih stignete rezervirati za ovogodišnje ljetovanje

Crna Gora ima tri nova, sjajna hotela, još ih stignete rezervirati za ovogodišnje ljetovanje

Idealni su za ljubitelje ljetnih aktivnosti, dobre hrane i pješčanih plaža...

Urednik: L.L.


Image: Ānanti Resort,
Huma Kotor Bay,
Casa del Mare Mediterraneo

U malom istraživanju najnovijih hotela diljem Europe, naišli smo na tri sjajna mjesta u Crnoj Gori. U slučaju da još uvijek razmišljate gdje i kada na godišnji odmor, donosimo vam novosti s crnogorske obale koje bi vam se mogle svidjeti. Ovim je hotelima, načuli smo, zajednička visoka kvaliteta usluge, a uz odličan dizajn koji poziva na totani odmor i uživanje, bit će upravo idealni za ovogodišnje ljetovanje s kojim se zatim bez zadrške možete pohvaliti na svim društvenim mrežama.

Ānanti Resort

Ānanti je prvi hotel s pet zvjezdica u Crnoj Gori koji pripada lancu The Leading Hotels of the World, što je svakako dobar znak. Naime, The Leading Hotels of the World ime je koje stoji uz velik broj luksuznih hotela u cijelom svijetu. Crnogorsko se izdanje sastoji od kompleksa apartmana i nekoliko prostranih samostalnih vila dok interijer neutralnih boja uz crvene, narančaste i detalje u boji koralja naprosto poziva na ljenčarenje i odmor. Gosti svih apartmana imaju pristup privatnoj plaži, a u sklopu hotela kompleksa nalazi se i azijski restoran Anankha kuhinju kojeg će preuzeti vijetnamski chef. Ovaj hotelski kompleks ovog će mjeseca otvoriti svoja vrata pa je svakako sada pravo vrijeme da rezervirate smještaj.

 

Crna Gora ima tri nova, sjajna hotela, još ih stignete rezervirati za ovogodišnje ljetovanje (фото 1)

 

Crna Gora ima tri nova, sjajna hotela, još ih stignete rezervirati za ovogodišnje ljetovanje (фото 2)

 

Crna Gora ima tri nova, sjajna hotela, još ih stignete rezervirati za ovogodišnje ljetovanje (фото 3)

 

Crna Gora ima tri nova, sjajna hotela, još ih stignete rezervirati za ovogodišnje ljetovanje (фото 4)

 

Huma Kotor Bay

Bokokotorski zaljev je jedan od najljepših dijelova crnogorske obale pa ne čudi činjenica da upravo tamo možemo pronaći neke od najzanimljivijih objekata. Huma hotel pruža iskustvo od pet zvjezdica u kompleksu od 89 soba i apartmana te deset privatnih vila. Kako bi svojim gostima pružili kompletan ugođaj tu su i dva bazena, teretana, spa centar Shanti, a na samoj obali smješten je restoran Mudra Art Cuisine koji vodi chef Enzo Neri. Gostima je dostupna i pješčana hotelska plaža. Gostima je dostupna i pješčana hotelska plaža Virtu.

Crna Gora ima tri nova, sjajna hotela, još ih stignete rezervirati za ovogodišnje ljetovanje (фото 5)

 

Crna Gora ima tri nova, sjajna hotela, još ih stignete rezervirati za ovogodišnje ljetovanje (фото 6)

Casa del Mare Mediterraneo

Srpanj je mjesec koji je, između ostalog, u Crnoj Gori obilježilo otvaranje nekoliko boutique hotela Casa de Mare. Mediterraneo se nalazi u srcu Bokokotorskog zalijeva, na samo nekoliko koraka od plaže što je idealna i broji 17 soba i apartmana, svaka jedinica unutar kompleksa je autentična i drugačije uređena. U sklopu kompleksa nalazi se i restoran, okružen staklenim zidovima i istim takvim krovom, u kojem možete isprobati romantični doručak, a tu je i restoran Bocasa, smješten tik do mora, u kojem će uživati i najveći gurmani. Mediterraneo također ima vlastitu plažu.

Crna Gora ima tri nova, sjajna hotela, još ih stignete rezervirati za ovogodišnje ljetovanje (фото 7)

 

Crna Gora ima tri nova, sjajna hotela, još ih stignete rezervirati za ovogodišnje ljetovanje (фото 8)

 

Crna Gora ima tri nova, sjajna hotela, još ih stignete rezervirati za ovogodišnje ljetovanje (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više