Search

Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama

Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama

COO boutique hostel u Singapuru


Image: Edward Hendricks

COO nije klasičan hostel, riječ je o "sociatelu" iza kojeg stoje sveprisutni "millennialsi", a koji su u njemu sve podredili povezanosti istomišljenika generacije i razmjeni iskustva putovanja preko društvenih mreža

U dalekom Singapuru postoji sociatel, koncept hotela koji spaja svjetske putnike s lokalcima ili onima koji su već ovdje odsjeli, a s kojima žele razmijeniti sva iskustva putem digitalnih medija, točnije društvenih mreža. Ime mu je COO, a riječ je o boutique hostelu koji ujedno ima i bistro, a svojim posjetiteljima nudi jedinstveno iskustvo.

Iza ovog hostela stoje, kako i sami vole reći, sveprisutni millennialsi s temeljnom vizijom kako bi na jednom mjestu u ugodnom okruženju okupili sve dobrodošle istomišljenike svoje "digitalne" generacije. Jer kako poručuju, millennialsi su doživljaj putovanja okrenuli u jedan posve novi smjer. Jer, prema njihovom iskustvu putovanje više nije samo pasivno, nego ima puno veće značenje, u kojem millennialsi nerijetko inzistiraju na kontinuiranoj digitalnoj konekciji, koja im je ovdje omogućena u obliku platforme za razmjenu informacija i iskustva vezanih uz hostel i putovanje općenito.

Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 1)Zaigrani grafički vizuali mogu se pronaći u svakom kutku interijera koji se ujedno referiraju na tradicionalni moment okruženja u kojem je hotel smješten. "Imperativ je bio u cijelom projektu uklopiti lokalni štih. Htjeli smo da svaki dio hostela otkrije iskustvo kvarta u kojem je smješten, ali na vedar, zaigran način i karakter koji je ujedno i DNK hostela" poručuje Colin Seah koji sa svojim timom u sklopu studija Ministry of Design potpisuje ovaj odličan projekt smještaja.

Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 2)
Dark atmosfera, vedre grafike, neonski detalji, metal i drvo u kontekstu industrijskog stila zaštitni su akcenti koji svojom skladnom kombinacijom čine ovo mjesto prilično atraktivnim i upečatljivim. COO može primiti 68 gostiju koji će biti smješteni u 11 novo i moderno uređenim sobama, a kako to obično jest u konceptu hostela, tu i je i nekoliko zajedničkih kupaonica i toaleta. Ne smijemo zaboraviti i spomenuti bistro u sklopu hostela u kojem se gosti mogu okupiti, družiti i provoditi vrijeme uz vrlo ukusne i sjajno pripremljene zalogaje.
Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 3)Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 4)Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 5)Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 6)Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 7)Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 8)Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 9)Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 10)Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 11)Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 12)Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 13)Dizajnerski hostel u kojem se velika pažnja pridaje društvenim mrežama (фото 14)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više