Search

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu

Zaljubit ćete se u svaki od njih


Image: buro247 arhiva

Na prostoru ex-Yu u posljednjih je nekoliko godina otvoreno mnoštvo hotela, a njihove vizure zadovoljavaju i najzahtjevniju publiku, a to su - millennialsi. Mi smo napravili popis onih hotela koji su baš po mjeri te generacije, a nalaze se u našoj i susjednim nam zemljama...

Svi su svjesni činjenice da generacija millennialsa voli odlaziti na ona mjesta za koja smatraju da će dobro izgledati na fotografijama, odnosno koja će lijepo upotpuniti njihov Instagram profil. Svjesni moderne situacije, arhitekti i dizajneri interijera su više nego ikad posvećeni tome da stvaraju objekte i prostore koji su insta-worthy. Stoga, svjedočimo tome da su hoteli diljem svijeta uložili mnogo vremena i novaca kako bi njihovi hoteli zadovoljili takvu potrebu moderne generacije. Međutim, čini se kako ni ex-Yu prostor ne zaostaje za tim svjetskim trendovima, odnosno na ovim prostorima u posljednjih nekoliko godina prekrasni hoteli su otvorili svoja vrata i oduševili čak i ovu zahtjevnu generaciju. Nas su hoteli s ovoga popisa također oduševili, a fotografije koje brojni gosti ostvaruju u njima, govore nam da su ovi hoteli napravili pun pogodak kada je u pitanju dizajn. Ako planirate putovanje u neki od ovih gradova, svakako uzmite u obzir ove hotelske dragulje.

Hotel Brown Beach House, Trogir

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 1)

Ovaj hotel nalazi se u blizini stare gradske jezgre, a sama građevina je nekad bila tvornica duhana. Za cijeli projekt je bio zadužen arhitekt Saar Zafrir, a rezultat je oduševio sve zaljubljenike u sofisticirani dizajn s modernim elementima. Ovaj se hotel sastoji od 24 prekrasne sobe, a u ponudi se nalaze i spa centar te bar na plaži. No, ono što čini centralnu točku ovoga hotela jest prekrasan bazen koji se nalazi u vrtu koji je napravljen od elegantnih crnih i bijelih pločica, pa je samim time ponio titulu jednog od najfotogeničnijih hotelskih bazena u Hrvatskoj. Eksterijer pažnju plijeni decentnom vizurom primjerenom okolišu u kojem se nalazi, tako da brojni posjetitelji ne propuštaju priliku da ovjekovječe svoj boravak s više prekrasnih fotografija.

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 2)

Almayer Art & Heritage Hotel, Zadar

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 3)

Smješten na atraktivnoj lokaciji u Kampo Kaštelu, Almayer Art & Heritage Hotel je mali obiteljski boutique hotel sa svega devet ekskluzivnih smještajnih jedinica, atraktivnim "tajnim vrtom" i hotelskim bistroom Corte Vino & More. Ovaj romantični dragulj svojim gostima nudi jedinstveno iskustvo  budući da je okružen zelenom oazom obližnjeg parka, nalazi se u neposrednoj blizini najvažnijih kulturnih spomenika, a samo uređenje idealno je za sve ljubitelje estetike koji uživaju u vrhunskom spoju tradicije i modernog.

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 4)

Hotel Mama Shelter, Beograd

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 5)

Ovaj lanac hotela uvijek pažnju privlači svojim genijalnim uređenjima. Za dizajn interijera ovoga hotela, koji je smješten u Beogradu, pobrinuo se Jalil Amor koji inače surađuje s cijenjenim Philippeom Starckom. Beogradski Mama Shelter ima čak 125 eklektičnih soba koje su osvajaju svoje posjetitelje eklektičnim detaljima i koloritom. Hotelski restoran, u kojem gosti mogu kušati specijalitete bazirane na beogradskoj tradicionalnoj kuhinji, i sam je prekrasna vizura u kojoj se svatko može osjećati ugodno, dok gleda u strop koji je obojen kredom i raznobojni namještaj koji daje određenu toplinu. Svu su oduševljeni i s hedonističkom krovnom terasom koja daje najljepši mogući pogled na grad. Nalazi se u samom centru, u Ulici kneza Mihaila, stoga smo sigurni da ćete uzeti u obzir ovaj hotel sljedećeg puta kada se nađete u Beogradu.

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 6)

Saint Ten, Beograd

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 7)

U samom srcu Beograda nalazi se boutique hotel imena Saint Ten, koji je postao simbol za luksuz, eleganciju i moderan dizajn, a personalizirani pristup cijelom konceptu odgovorit će na sve potrebe i očekivanja čak i najizbirljivijih gostiju. Hotel Saint Ten svojom raskošnom estetikom priča priču o duhu i šarmu nekih prošlih vremena srpske prijestolnice, ali na neki potpuno nov i unikatno dizajniran način. Po svojoj usluzi je već postao prepoznatljiv u regiji, a unikatna estetika zadovoljit će svakog millennialsa.

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 8)

Hotel Old Sarajevo

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 9)

Hotel Old Sarajevo ima elegantan smještaj u pješačkoj zoni starog grada Sarajeva, koji svi znamo kao Baščaršiju. Ovaj hotel savršeno kombinira tradicionalni šarm, moderan dizajn i vrhunsku udobnost. Idealan za razgledavanje jer se nalazi u samom centru Sarajeva, samo 10-ak metara hoda od poznate Gradske vijećnice i popularne suvenirske ulice Kazandžiluk. U potpunosti bez dima, hotel ima prekrasan dnevni boravak i 8 superior soba, svaka s vlastitom kupaonicom. Gosti uživaju u ugodnom doručku lokalnih delicija i zdravih izbora. Izvrsna usluga čini lijep boravak u srcu starog Sarajeva.

 

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 10)

 

 

Vander Urbani Resort, Ljubljana

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 11)

Ne očekujte tipičnu hotelsku fasadu ili stakleno predvorje gdje možete izaći iz vašeg automobila. Vi ste u starom gradu, koji je osjetljiv na promet. Vander urbano odmaralište su četiri stare gradske kuće s terasom koja se nalazi pod Castle Hillom na obalama rijeke Ljubljanice. S vanjske strane izgledaju poput ostalih gradskih kuća u starom gradu, ali su zamršeno preuređene u suvremenoj strasti. Vrhunski unutarnji dizajn odiše suvremenošću koja ističe ovaj resort od svih ostalih, a na vrhu samoga hotela postoji bazen iz kojeg možete uživati u pogledu na sami centar Ljubljane.

 

Donosimo vam hotele koji su po mjeri millennialsa, a nalaze se na prostoru ex-Yu (фото 12)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više