Search

Doživite najljepše zalaske sunca na predivnom Lošinju

Doživite najljepše zalaske sunca na predivnom Lošinju

Borik Mediteranean Bar


Image: PR / privatni album

Poznat po prirodnim ljepotama i tišini koja pruža mir, Mali Lošinj nezaobilazna je destinacija mnogih turista

Smješten u Sunčanoj uvali, uz jednu od najljepših plaža Malog Lošinja, Borik Mediterranean Bar je mjesto na kojem se spaja vrhunski gastronomski užitak i jedinstveno uređenje eksterijera s jednim od najljepših zalazaka sunca na Kvarneru. Moderan dizajn i otvoren prostor recept su za čisto uživanje u predivnom pogledu na mnogobrojne jedrilice koje plove u plavetnilu mora. Odlika ovog mjesta jest minimalizam te mediteranski ugođaj koji gosta doslovno natjera na uživanje. Jednostavni predmeti i detalji sjedinili su se s bogatstvom prirode. Doživite najljepše zalaske sunca na predivnom Lošinju (фото 1)

Kako je temelj lošinjske kuhinje svježa riba iz kvarnerskog zaljeva, lokalno uzgojeno meso, kao i sezonsko voće i povrće, gastronomska ponuda Borika uključuje isključivo birane otočke delikatese, poput ovčjeg sira, skute, meda, začinskih trava, razne toplo-hladne specijalitete od mesa i ribe, kao i specijalitete s roštilja. Tome treba dodati i izuzetno veliku ponudu pića, koja uključuje i veliki izbor osvježavajućih napitaka, vrhunska vina domaćih proizvođača te različite vrste koktela. Uz šum mora i miris borova tako je moguće uživati i u tematskim gastro večerima kada će se gostima ponuditi specijaliteti poput creskog odreska s povrćem na žaru.

Doživite najljepše zalaske sunca na predivnom Lošinju (фото 2)

Doživite najljepše zalaske sunca na predivnom Lošinju (фото 3)

Zahvaljujući velikoj ljetnoj terasi, Borik je mjesto gdje se možete osvježiti, uživati u laganim obrocima i opustiti u ugodnoj atmosferi, a nakon zalaska sunca, uživati u nezaobilaznoj zabavi uz vrhunske koktel majstore i glazbu. Kvalitetu jedinstvene ponude prepoznao je i TripAdvisor, najveći svjetski web servis za planiranje putovanja i rezervaciju smještaja, koji je i ove godine Boriku dodijelio priznanje "2015 Certificate of Excellence", svrstavši ga tako među mjesta koja ispunjavaju izuzetno visoka očekivanja gostiju. Zanimljivo mjesto na mirnom Lošinju osvojit će one koji teže za mirnim odmorom uz malu dozu zabave.

Doživite najljepše zalaske sunca na predivnom Lošinju (фото 4)

Doživite najljepše zalaske sunca na predivnom Lošinju (фото 5)

Doživite najljepše zalaske sunca na predivnom Lošinju (фото 6)

Doživite najljepše zalaske sunca na predivnom Lošinju (фото 7)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više