Search

Dugo ćete putovati avionom? Evo što baš morate ponijeti sa sobom

Dugo ćete putovati avionom? Evo što baš morate ponijeti sa sobom

Lista koja će vas spasiti


Image: Unsplash,
Instagram

Kada se nađemo u situaciji da moramo puno vremena provesti u avionima ili premještajući se s jednog na drugi let, ne želimo biti nespremni - stoga vam donosimo listu stvari koje u tom slučaju morate ponijeti sa sobom...

Samo osobe koje često putuju i to na daleke destinacije, gdje letovi traju i preko 10 sati, znaju kako je zamorno provesti u avionu toliko vremena, ali i na aerodromima i da se često osjećamo kao da nas je pregazilo nešto, a tako i izgledamo. Međutim, mi vam donosimo listu stvari koje svakako morate ponijeti sa sobom ako znate da ćete dugo vremena provesti u avionu i na aerodromima. Osigurajte se osnovama koje trebate (ili želite) kako biste svoj let učinili što ugodnijim i opuštajućim te kako biste se osjećali što je bolje moguće. Na ovaj način će vam sam let proći brže i zabavnije, a vi ćete na odredište stići izgledajući odmorno - a opet nećete putovati kao nomad.

1. Set za spavanje

Dugo ćete putovati avionom? Evo što baš morate ponijeti sa sobom (фото 1)

Ovo je nešto što svaka žena koja voli da joj je ugodno mora sa sobom imati kada je na putu. Ponesite masku za spavanje koja vam prekriva oči jer ćete tako spriječiti da vas potencijalno stalno bude svjetla unutar zrakoplova, a i oči će vam izgledati puno odmornije kada se probudite. Uz to, ponesite laganu dekicu, kojem se možete pokriti ako vam grijanje u avionu ne bude dovoljno, a i dat će vam osjećaj udobnosti dok putujete.

2. Mini pasta za zube i četkica

Dugo ćete putovati avionom? Evo što baš morate ponijeti sa sobom (фото 2)

Ovo je definitivno must have svakog dužeg putovanja. Kada se dugo nalazimo na letu, svjesni smo da svježina možda nije opcija, ali to ne znači da se ne možete potruditi i napraviti sve da ju na neki način održite. Danas se u svim drogerijskim dućanima mogu pronaći pakiranja raznih kozmetičkih preparata u verziji koja je zgodna za putovanja, pa tako možete i pronaći četkicu i pastu za zube koje će vam bez problema stati u torbicu i biti vam na dohvat ruke.

3. Jednokratna maska za lice

Dugo ćete putovati avionom? Evo što baš morate ponijeti sa sobom (фото 3)

Jedan od najnovijih beauty trendova jest i korištenje jednokratnih maski za lice koje na svoje lice stavljate na najjednostavniji mogući način. Osim toga, nema potrebe za ispiranjem jer masku možete u jednom potezu "oguliti" s lica i trenutno osjetiti svježinu koju vam ni umivanje s vodom ne bi donijelo.

4. Knjige

Dugo ćete putovati avionom? Evo što baš morate ponijeti sa sobom (фото 4)

Ono što nam pomaže da pobjegnemo od sporog prolaženja vremena putovanju su definitivno knjige. Ako vam u avionu daju filmove koje ste vi već pogledali ili jednostavno filmove koji vam se toliko ne sviđaju, vi tom problemu možete doskočiti tako da dođete spremni s nekom knjigom vama omiljenog autora. U današnjem užurbanom stilu života rijetko možemo odvojiti vremena za čitanje, pa se "ubijanje" vremena na putovanju čini kao idealna prilika za nadoknađivanje.

5. Šeširi ili kape

Dugo ćete putovati avionom? Evo što baš morate ponijeti sa sobom (фото 5)

Ovisno o godišnjem dobu mjesta koje posjećujete, obavezno sa sobom ponesite omiljeni šešir ili kapu. Samo se sjetite kako nam svima kosa izgleda nakon spavanja - uglavnom jad, tuga i čemer. Većina nas je ni ne može ukrotiti i učiniti oku primamljivom čak ni s četkom. Stoga ovaj problem riješite tako da svoju od putovanja beživotnu kosu jednostavno prikrijete nekim cool modnim dodatkom. 

6. Osvježavajuće maglice za lice

Dugo ćete putovati avionom? Evo što baš morate ponijeti sa sobom (фото 6)

Nakon što ste lice već očistili i osvježili maskom za lice, svakako je dodatno opskrbite hranjivim tvarima koje će hidratizirati i osvježiti kožu vašeg lica. Osim svih blagodati ovakvog tipa proizvoda i vama će se poboljšati raspoloženje jer ćete izgledati fantastično, bez obzira na to što ste brojne sate proveli po avionima i aerodromima. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više