Search

Duh starog Beograda na Dorćolu oživljen u novom ruhu

Duh starog Beograda na Dorćolu oživljen u novom ruhu

Otvoren je novi hotel Mona Plaza

Urednik: BURO.

Image: PR

Kompanija Mona Hotel Management predstavila je svoj novi projekt - hotel Mona Plaza, koji je otvoren od 16. prosinca. Na uglu Solunske ulice i cara Uroša, mjestu nekadašnje čuvene tvornice čokolade Kosta Šonda, nastala je moderna priča hotela s oživljenom tradicijom dobro poznatih čokoladnih specijaliteta što čini jednu od atrakcija ove lokacije. Gostima novog hotela s četiri zvjezdice na raspolaganju je 170 prostranih soba i apartmana modernog enterijera, prilagođenog potrebama suvremenih putnika. Pored već ugovorenih poslovnih događaja, hotel će biti odličan izbor za organiziranje privatnih proslava i svečanosti, a prvi gosti već su mogli dobiti uvid u veliku multifunkcionalnost i atraktivnost interijera. S konferencijsko-izložbenim prostorom, koji se prostire na tri nivoa i na više od 2000 kvadratnih metara, Mona Plaza predstavlja najveći kongresni centar u ovom dijelu grada s dostupnim parkingom i garažom na dva nivoa ispod zemlje.

Duh starog Beograda na Dorćolu oživljen u novom ruhu (фото 1)

Hotel Mona Plaza nalazi se na idealnoj lokaciji donjeg Dorćola, u povijesnoj jezgri starog grada, blizu Kalemegdana, Skadarlije i Dunava, a i istovremeno nedaleko od Knez Mihailove ulice i brojnih klubova i kafića po kojima je Beograd poznat. Tako gosti mogu osjetiti pravi duh starog dijela grada - od kulturno-umjetničkih događanja, jedinstvenog iskustva u boemskoj Skadarliji, preko šetnje Dunavskim nasipom, s kojeg se pruža pogled na ušće Save u Dunav pa sve do vrlo atraktivne ponude noćnog života u gradu. Jedinstvena lokacija omogućit će gostima da iz hotela uživaju u jednom od najljepših pogleda na zanosni Beograd.

Duh starog Beograda na Dorćolu oživljen u novom ruhu (фото 2)

Gostima su na raspolaganju nesvakidašnje uređen bar odličan za dnevnu pauzu ili večernji provod, slastičarnica Šonda i veliki restoran, u kojem će gosti moći uživati u ugodnom ambijentu i brojnim specijalitetima tradicionalne i internacionalne kuhinje. Iz hotela najavljuju da će do svečanog i velikog otvaranja hotela, koje je predviđeno zna proljeće 2020. godine, gostima biti na raspolaganju i wellness te fitness centar.

Duh starog Beograda na Dorćolu oživljen u novom ruhu (фото 3)

više