Search

Dva nova i posve različita hotela nedavno su otvorena u Hrvatskoj

Dva nova i posve različita hotela nedavno su otvorena u Hrvatskoj

Spirito Santo u Rovinju i Olympia u Rovinju


Image: PR,
screenshot

Hrvatski gradovi Rovinj i Vodice postali su bogatiji za dva nova luksuzna hotela koja su prije nekoliko dana otvorena za goste. Kako izgledaju i o čemu je točno riječ, provjerite u nastavku...

U posljednje vrijeme svjedočimo sve većem broju novih hotela u Hrvatskoj, posebice na Jadranu. Kao i uvijek do sada trudimo ih se sve na našim stranicama portala i predstaviti. Pa evo, nedavno su otvorena dva posve nova i potpuno stilski različita. Prvi od njih nalazi se u Rovinju i riječ je o manjem, ali luksuznom smještajnom objektu u Rovinju, dok je drugi onaj u Vodicama, jednom od najpopularnijih lokacija na Jadranu. Riječ je inače o novom objektu u turističkom kompleksu "Olympia" čiji je izgled inspiriran velikim kruzerom i riječ je o jednoj od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj u posljednje vrijeme. Kako izgledaju ova dva veličanstvena zdanja provjerite u nastavku:

 

Hotel Spirito Santo - Rovinj

U staroj jezgri Rovinja, u ulici Augusto Ferri 44, prije koji dan je službeno otvoren prekrasan hotel Spirito Santo Palazzo Storico. Riječ je o luksuznom kompleksu starih kuća koje su potpuno renovirane i spojene terasama. Hotel se može pohvaliti s četiri zvjezdice, proteže se na šest etaža te ima 400 četvornih metara i u ponudi sedam luksuznih soba koje su imena dobile prema rovinjskim ulicama. Tu su i dvije otvorene i jednu zatvorena terasa, blagovaonica, lounge bar te vinski podrum. Ovaj hotelski objekt pravo je osvježenje na tom polju u Hrvatskoj u posljednje vrijeme, stoga ako ste u mogućnosti, svakako ga posjetite.

Dva nova i posve različita hotela nedavno su otvorena u Hrvatskoj (фото 1)

Dva nova i posve različita hotela nedavno su otvorena u Hrvatskoj (фото 2)


Hotel Olympia Sky - Vodice

Kompleks Olympia, smješten je 500 metara istočno od centra Vodica te 30-tak metara od mora i idealan je spoj tradicionalnog i modernog. Preko 40 godina uspješnog rada predstavlja garanciju kvalitete, dok su potpuno obnovljeni te moderno opremljeni prostori i brojni sadržaji tu kako bi se gost osjećao u centru pažnje. Neovisno o tome zanima li vas aktivan odmor ispunjen sportskim sadržajima, opuštanje i wellness, tulumi na plaži ili tražite mjesto na kojem ćete ugostiti poslovne partnere, hotel Olympia Sky nudi sve što vam treba. Otvoreni bazen, ekskluzivni beach barovi, Olympia Life wellness centar, suvremena teretana te kongresna i sportska dvorana, uz sobe i apartmane s pogledom na more i borovu šumu, kao i izvrsna gastronomska ponuda - sve to i još više pronaći ćete u hotelu Olympia Sky koji nosi kategorizaciju od četiri zvjezdice i otvoren je cijele godine.

Dva nova i posve različita hotela nedavno su otvorena u Hrvatskoj (фото 3)

Dva nova i posve različita hotela nedavno su otvorena u Hrvatskoj (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više