Search

Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero

Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero

Hotel Villa Honegg


Image: PR

Hotel Villa Honegg ovjenčan s pet zvjezdica smjestio se na oko 900 metara nadmorske visine i ima spektakularan pogled na švicarsko jezero Lucerne i Alpe

U samom srcu Švicarske nalazi se bajkovit hotel imena Hotel Villa Honegg. Može se pohvaliti s pet zvjezdica, no to je manje bitno u domeni priče njegove ekskluzivnosti, jer hotel je ovo koji ima doslovno najljepši pogled na svijetu - na jezero Lucerne, ali paralelno i na famozne švicarske Alpe, koje zbog svojih živopisnih krajolika baš nikada ne dosade. U ovom velebnom zdanju koje se nalazi na visini od čak 914 metara nadmorske visine nalazi se prava oaza relaksacije, intime i jedinstvenog okruženja, a to definitivno potkrepljuje činjenica kako se smjestio na potpunoj osami, izolirano od gradske vreve. 

Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero (фото 1)
Hotel Villa Honegg na raspolaganje tako svojim gostima nudi 23 raskošno uređene sobe i apartmana, a sve ih karakterizira kombinacija prirodnih materijala i elegantnog dizajna koji poziva na odmor sa stilom. Kada je u pitanju gastronomija, hotelski restoran ponudit će pak samo najbolje gastro delicije koje kombiniraju namirnice iz regije kao i one sezonske, a glavi chef ispunit će baš svaku želju, i one najzahtjevnijih gostiju. 
Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero (фото 2)
No, ono što je ipak najspektakularnije u cijelom ovom spektru jest vanjski grijani bazen, koji će u svako godišnje doba svojim gostima osigurati pravu, autentičnu švicarsku razglednicu za pamćenje. Upravo iz njega pruža se spomenuti pogled i fenomenalna perspektiva, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Naravno, u hotelu se nalazi i spa centar kao i fitness tako da nitko ni kojem slučaju ovdje neće biti uskraćen za bilo koji svoj prohtjev, jer Hotel Villa Honegg je mjesto gdje se baš sve želje ispunjavaju, a ujedno je i idealna destinacija za malo drugačiji ljetni odmor. 
Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero (фото 3)Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero (фото 4)Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero (фото 5)Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero (фото 6)Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero (фото 7)Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero (фото 8)Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero (фото 9)Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero (фото 10)Ekskluzivan švicarski hotel s najljepšim pogledom na jezero (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više