Search

Fantastična vila na Siciliji potiče nas da maštamo o ljetu!

Fantastična vila na Siciliji potiče nas da maštamo o ljetu!

Monaci delle Terre Nere


Image: PR,
screenshot

Vile su uvijek dobra opcija kada planiramo naše odmore, a ova retro vila na Siciliji podsjetila nas je na neka stara odmorišta u kojima su odsjedale holivudske zvijezde zlatnog doba...

Prekrasno zdanje na Siciliji namijenjeno je svima onima kojima je potreban bijeg od gradskog kaosa i koji žele uživati u ruralnom ambijentu. Dizajnerske intervencije, organska hrana, odlična vinska karta te brojne prostrane zelene površine pružaju pravu seosku detoksikaciju koja je potrebna svakom stanovniku nekog gradskog područja. Mnogi gosti koji odsjednu ovdje nemaju potrebe uopće napustiti ovo mjesto, nego se opuštaju u prirodi i bazenu koji se nalazi usred stabala agruma i masliniku. Nalazi se na pola puta između Taormine i Catanije, visoko na istočnom dijelu Etne, gdje sve vrvi od poljoprivrednog bogatstva koje se razvilo zahvaljujući plodnom vulkanskom tlu. Takva lokacija nudi posjetiteljima mogućnost da brzo dođu do plaže ili da rezerviraju vođenu turu u krateru Etne.

Sama vila prije je bila kombinacija vinske kuće i kuće za odmor u kojima bi stare sicilijanske obitelji provodile svoja ljeta. Ova vila je prije bila takva kuća, no danas je obnovljena pravim detaljima, a pri samoj obnovi poštivali su se tradicionalni materijali, dok su etaže građene od vapnenačkog morta nadopunjenog sa slomljenom terakotom. Raspoloženje koje se pokušava ostvariti jest avanturistički "bosonogi" eco-chic, a vulkan koji se nalazi u blizini daje još dodatnu posebnu energiju. Sadrži 13 soba od kojih su sve uređene s drvenim pećima i kaminima, izloženim zidovima koji su sačinjeni od kamena vulkanske lave te zastarjelim stropnim gredama, dok je dio njih svjež i svijetao te se u njima suvremeni umjetnički radovi suprotstavljaju sicilijanskim antikvitetima. U ni jednoj sobi nećete naći telefone i televizije jer je cilj da se gosti povežu s prirodom i na trenutak pobjegnu od tehnologije. Ono što  ovu vilu još više diferencira od ostalih jest to što vam omogućuje jedinstveno iskustvo u svome restoranu u kojem se pripremaju jela od organske hrane koja je uzgojena od strane obitelji koja je vlasnik vile i to u njihovim vrtovima. Za svakoga tko želi sebi priuštiti odmor u chic rezidenciji u kojoj ćete ostvariti metalnu i tjelesnu detoksikaciju - ovo je pravo mjesto za vas!

Fantastična vila na Siciliji potiče nas da maštamo o ljetu! (фото 1)

Fantastična vila na Siciliji potiče nas da maštamo o ljetu! (фото 2)

Fantastična vila na Siciliji potiče nas da maštamo o ljetu! (фото 3)

Fantastična vila na Siciliji potiče nas da maštamo o ljetu! (фото 4)

Fantastična vila na Siciliji potiče nas da maštamo o ljetu! (фото 5)

Fantastična vila na Siciliji potiče nas da maštamo o ljetu! (фото 6)

Fantastična vila na Siciliji potiče nas da maštamo o ljetu! (фото 7)

Fantastična vila na Siciliji potiče nas da maštamo o ljetu! (фото 8)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više