Search

Glamurozno kampiranje na vrhu zgrade

Glamurozno kampiranje na vrhu zgrade

St. Jerome's: The Hotel u Melbourneu


Image: buro247.com/me

Melbourne je dobio novu turističku atrakciju u obliku glamping zone na vrhu zgrade koja nosi naziv St. Jerome's: The Hotel. Što je glamping i zašto je na krovu doznajte u nastavku...

Glamping (glamurozno kampiranje) u posljednje vrijeme doživljava pravi bum, što i ne čudi kad uzmemo u obzir da objedinjuje luksuz i avanturistički duh – sve ono što jedan odmor čini fantastičnim. Australac Jerome Borazio ovaj je koncept odveo na neku sasvim novu razinu, preciznije rečeno, na sam vrh. Njegov projekt St. Jerome's: The Hotel spaja zabavu i avanturu koje odlikuju kamperski tip odmora s luksuznim značajkama hotela s pet zvjezdica, a sve začinjeno urbanim štihom. Ova glamping zona smjestila se na vrh zgrade Melbourne Central s koje se pruža prekrasan pogled na grad. 

Gosti tako mogu uživati na svježem zraku u raskošnom smještaju, istovremeno uživajući u slobodi, bez zidova koji zagrađuju prostor, a dodatna prednost je i butler koji će vam biti 24 sata na raspolaganju kako biste se potpuno opustili i uživali u zasluženom odmoru. Osim smještaja, ovaj neobičan hotel na otvorenom nudi i aktivnosti poput besplatnih tai chi satova i meditacije u jutarnjim satima nakon kojih slijedi pripremljen doručak.

Glamurozno kampiranje na vrhu zgrade (фото 1)

Šatori u stilu indijanskih wigwama opremljeni su pravim krevetima i grijanjem pa vam preniske temperature neće zadavati probleme, a dostupni su u dvjema veličinama – 4 metara i 5 metara. Cijena noćenja iznosi 330 australskih dolara. Ako nemate ideje za odmor, a dosta vam je klasičnih hotelskih soba, glamping je koncept koji istinski ljubitelj avanture mora isprobati!

Glamurozno kampiranje na vrhu zgrade (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više