Search

Hotel Bellevue je mjesto gdje snovi o luksuznom ljetnom odmoru postaju realnost

Hotel Bellevue je mjesto gdje snovi o luksuznom ljetnom odmoru postaju realnost

Na otoku Lošinju

Tekst: Promo


Image: Promo

Znate li za mjesto na Jadranu gdje jata dupina bezbrižno plivaju u kristalno čistom moru, gdje vrijeme ne poznaje granice, gdje sunce tijekom više od 200 dana u godini obasjava nebrojene plaže?

To je ujedno i mjesto čiji je zrak obogaćen aromama više od tisuću vrsta ljekovitog bilja. Mjesto na kojem se susreću prošlost sa sadašnjošću, iskustvo s inovacijama te antički duh s elegancijom, u kojoj su uživali čak i članovi austrijske aristokracije. Svi navedeni elementi sastaju se na jednom našem otoku, na raskrižju morskih struja Istre, Kvarnera i Dalmacije - Lošinju.

Počeci turizma na ovom otoku datiraju unazad 130 godina, koji se zahvaljujući prekrasnoj prirodi i viziji lokalnog stanovništva za razvojem, prometnuo u prepoznatljivu turističku destinaciju. Tako je kroz godine stvorena jedinstvena oaza odmora, luksuza i užitka u kojoj se ističe 5* hotel Bellevue kao perjanica lošinjske turističke ponude. Da Bellevue doista nudi odmor kreiran po mjeri gosta potvrdili su upravo oni sami kada su ga ocijenili najboljim hrvatskim hotelom te najboljim luksuznim hotelom u Hrvatskoj na TripAdvisoru. Uz eleganciju, sofisticiranost, specijaliziranu ponudu i uslugu temeljenu na individualnom pristupu gostu, potpuno iskustvo uživanja u najboljem hotelu prema odabiru gostiju doživjet ćete zahvaljujući cjelovitoj ponudi SPA Clinice, najboljem novom wellness i spa sadržaju u 2015. godini.

Hotel Bellevue je mjesto gdje snovi o luksuznom ljetnom odmoru postaju realnost (фото 1)

Sveobuhvatni wellness programi jedna su od glavnih odlika prostrane SPA Clinice, koja već pri samom ulasku gostu pruža osjećaj posebnosti i profinjenosti. Sukladno tome, u klinici su pažljivo kreirani wellness i beauty koncepti koji su, uz njegu kože lica i tijela, osigurali i slow aging pristup. U tretmanima kreiranima od strane educiranih stručnjaka koriste se isključivo kozmetički pripravci vodećih svjetskih laboratorija, poput Elemisa, te oni kreirani na bazi ljekovitog lošinjskog bilja. Jednako tako, gosti mogu oživjeti svoj um i tijelo u fitness i yoga studiju u hotelskoj SPA Clinici.

Hotel Bellevue je mjesto gdje snovi o luksuznom ljetnom odmoru postaju realnost (фото 2)

Nakon opuštajućih tretmana i potrebne relaksacije, sami pogled koji se iz vanjskog SPA vrta pruža na mirno smaragdno more poziva vas na avanturu lošinjskim arhipelagom. Za otkrivanje najzanimljivijih otočkih lokacija gostima su dostupni manji brodovi. Neovisno o tome preferirate li više obiteljsku avanturu ili pak romantične izlete s pogledom na jedan od najljepših zalazaka sunca na Jadranu, sve što je potrebno je javiti se conciergeu koji će se pobrinuti osigurati vam jedan od hotelskih glisera. Tako ćete moći istinski doživjeti odmor stopljeni s prirodom, daleko od svakodnevne gradske vreve i užurbanosti, te pritom razgledati skrovite lošinjske uvale i istražiti svu ljepotu obližnjih otoka Ilovika, Silbe, Oliba, Premude i Unija.

Još uvijek stignete istražiti ponude hotela Bellevue i ovo ljeto duhom i tijelom prepustiti se uživanju u otočkom raju skrivenom u lošinjskoj uvali Čikat.

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 101

E-mail: booking@losinj-hotels.com 

Hotel Bellevue je mjesto gdje snovi o luksuznom ljetnom odmoru postaju realnost (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više