Search

Hotel kao oaza za suvremene putnike

Hotel kao oaza za suvremene putnike

"The Serras"

Tekst: E.G.


Image: Facebook,
PR

Prekrasni "The Serras" se nalazi u Barceloni i već godinama ulazi na većinu lista najboljih europskih hotela prema izboru gostiju

Barcelona je poznata kao grad živopisnih boja i uzoraka, ali i kao grad koji zna kako živjeti punim plućima. Kako biste ju doživjeli na najbolji mogući način, savjetuje se da odsjednete u nekom od hotela koji reflektira duh grada. Jedan od najboljih hotela u tom smislu je svakako i "Hotel Serras", smješten u poznatoj gotičkoj četvrti u neposrednoj blizini mora. Ako vas lokacija ne uvjeri u to da biste ovom hotelu trebali pružiti šansu, možda će to učiniti podatak da je smješten u zgradi u kojoj je slavni slikar Pablo Picasso započeo svoju karijeru. Štoviše, od njegovog vas muzeja dijeli tek desetak minuta hoda.

Sam dizajn hotela je ono što ćete prvo primijetiti. Radi se o mješavini suvremene elegancije i čvrstog dizajnerskog potpisa. Cijelim hotelom dominiraju zemljani tonovi kojima se suprotstavljaju pojedini komadi namještaja žute boje, poput fotelje ili sofe. Ono što goste posebno privlači jest i to što svaka soba ima svoj balkon s kojeg se prostire spektakularan pogled na luku Port Vell. Zanima li vas gastronomsko iskustvo, ovaj hotel će vam ponuditi najbolju opciju, budući da se unutar njega nalazi restoran s Michelinovom zvjezdicom.


Hotel kao oaza za suvremene putnike (фото 1)


Hotel kao oaza za suvremene putnike (фото 2)


Hotel kao oaza za suvremene putnike (фото 3)


Hotel kao oaza za suvremene putnike (фото 4)


Hotel kao oaza za suvremene putnike (фото 5)


Hotel kao oaza za suvremene putnike (фото 6)


Hotel kao oaza za suvremene putnike (фото 7)


Hotel kao oaza za suvremene putnike (фото 8)Related articles

Buro 24/7 Selection

više