Traži

Hotel kao oaza za suvremene putnike

Hotel kao oaza za suvremene putnike

"The Serras"

Tekst: E.G.


Fotografija: Facebook,
PR

Prekrasni "The Serras" se nalazi u Barceloni i već godinama ulazi na većinu lista najboljih europskih hotela prema izboru gostiju

Barcelona je poznata kao grad živopisnih boja i uzoraka, ali i kao grad koji zna kako živjeti punim plućima. Kako biste ju doživjeli na najbolji mogući način, savjetuje se da odsjednete u nekom od hotela koji reflektira duh grada. Jedan od najboljih hotela u tom smislu je svakako i "Hotel Serras", smješten u poznatoj gotičkoj četvrti u neposrednoj blizini mora. Ako vas lokacija ne uvjeri u to da biste ovom hotelu trebali pružiti šansu, možda će to učiniti podatak da je smješten u zgradi u kojoj je slavni slikar Pablo Picasso započeo svoju karijeru. Štoviše, od njegovog vas muzeja dijeli tek desetak minuta hoda.

Sam dizajn hotela je ono što ćete prvo primijetiti. Radi se o mješavini suvremene elegancije i čvrstog dizajnerskog potpisa. Cijelim hotelom dominiraju zemljani tonovi kojima se suprotstavljaju pojedini komadi namještaja žute boje, poput fotelje ili sofe. Ono što goste posebno privlači jest i to što svaka soba ima svoj balkon s kojeg se prostire spektakularan pogled na luku Port Vell. Zanima li vas gastronomsko iskustvo, ovaj hotel će vam ponuditi najbolju opciju, budući da se unutar njega nalazi restoran s Michelinovom zvjezdicom.











Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više