Search

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada

Dvije riječi: Palazzo Dama

Image: palazzodama.com

Ime Palazzo Dama nadjenuto je u čast dostojanstvenim i elegantnim ženama plemića

Kada bismo tražili riječi koje bi najbolje opisale Rim, mogli bismo ga okarakterizirati kao damu u najboljim godinama koja zrači nepresušnom energijom i južnjačkim temperamentom, a sve što radi čini to s velikom strašću. Otputovati u Rim nezaboravno je iskustvo, a ponuda luksuznog smještaja je nadasve raskošna. Jedno takvo mjesto je i Palazzo Dama, predivan hotel koji je smješten samo nekoliko koraka od velikog trga Piazza del Popolo. Uz kompletnu uslugu i dugogodišnje iskustvo ovdje će vaš boravak u talijanskom glavnom gradu teći glatko. S pogledom na rijeku Tiber ovaj je hotel izvorno bio vila obitelji Malaspina i glavno mjesto okupljanja gradske elite iz redova diplomata, velikana i istaknutih kulturnih figura. Ime Palazzo Dama nadjenuto je u čast dostojanstvenim i elegantnim ženama plemića.

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 1)

Sofisticiranost i udobnost ovog hotela dolaze zajedno u svakoj od soba ili apartmana, gdje svaki gost može uživati ​​u jedinstvenim trenucima luksuza i užitaka. Svaka je soba posebno koncipirana za stvaranje suvremenog osjećaja udobnosti, s profinjenim vintage dizajniranim namještajem prikupljenim iz kolekcija diljem svijeta. Sjajni stol za kavu, knjige, kolekcije fotografija različitih renomiranih umjetnika svakoj sobi dodali su jedinstvenu priču. Prozračne prostorije s naglaskom na bogate tamnoplave i tamnozelene boje inspirirane morskim dnom dominiraju hotelom, a lijepo opremljene mramorne kupaonice nude gostima mjesto za opuštanje nakon cjelodnevne šetnje gradom. 

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 2)

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 3)

Hotelski restoran krase veličanstveni kristalni lusteri i čini nam se kako je prostor okupan raskošnom svjetlosti koji stvara savršen ambijent u kojem ćete uživati u slasnom obroku. Bogat meni prepun je jelima internacionalne kuhinje i stavlja vas u veliku dilemu prilikom narudžbe. Za razliku od lakoće i fluidnosti dizajna restorana, bar postaje odredište u kojem možete pobjeći od svakodnevnih aktivnosti i odgovoriti na poziv dekadencije. Osim restorana i bara hotel ima i noćni klub koji krase ležaljke presvučene baršunom i baš je stvoren za privatne zabave gdje se možete opustiti i zaplesati. Jedino pravilo koje vrijedi je ono da pravila nema. 

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 4)

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 5)

U bajkovitom vrtu, okruženom maslinama i limunima smješten je elegantan bazen koji gostima pruža pravi odmor bez gradske gužve i velike buke. Idealno mjesto za ispijanje kave (ili Aperol Spritza) te uživanje u toplim zrakama rimskog sunca. U hotelu Pallazo Dama Rim postaje igralište koje nudi bezbroj mogućnosti i omogućava gostima da se susretnu s čarima grada i to u bilo koje doba dana. 

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 6)

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 7)

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 8)

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 9)

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 10)

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 11)

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada (фото 12)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više