Traži

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada

Hotel koji redefinira luksuz Vječnog Grada

Dvije riječi: Palazzo Dama


Fotografija: palazzodama.com

Ime Palazzo Dama nadjenuto je u čast dostojanstvenim i elegantnim ženama plemića

Kada bismo tražili riječi koje bi najbolje opisale Rim, mogli bismo ga okarakterizirati kao damu u najboljim godinama koja zrači nepresušnom energijom i južnjačkim temperamentom, a sve što radi čini to s velikom strašću. Otputovati u Rim nezaboravno je iskustvo, a ponuda luksuznog smještaja je nadasve raskošna. Jedno takvo mjesto je i Palazzo Dama, predivan hotel koji je smješten samo nekoliko koraka od velikog trga Piazza del Popolo. Uz kompletnu uslugu i dugogodišnje iskustvo ovdje će vaš boravak u talijanskom glavnom gradu teći glatko. S pogledom na rijeku Tiber ovaj je hotel izvorno bio vila obitelji Malaspina i glavno mjesto okupljanja gradske elite iz redova diplomata, velikana i istaknutih kulturnih figura. Ime Palazzo Dama nadjenuto je u čast dostojanstvenim i elegantnim ženama plemića.

Sofisticiranost i udobnost ovog hotela dolaze zajedno u svakoj od soba ili apartmana, gdje svaki gost može uživati ​​u jedinstvenim trenucima luksuza i užitaka. Svaka je soba posebno koncipirana za stvaranje suvremenog osjećaja udobnosti, s profinjenim vintage dizajniranim namještajem prikupljenim iz kolekcija diljem svijeta. Sjajni stol za kavu, knjige, kolekcije fotografija različitih renomiranih umjetnika svakoj sobi dodali su jedinstvenu priču. Prozračne prostorije s naglaskom na bogate tamnoplave i tamnozelene boje inspirirane morskim dnom dominiraju hotelom, a lijepo opremljene mramorne kupaonice nude gostima mjesto za opuštanje nakon cjelodnevne šetnje gradom. 

Hotelski restoran krase veličanstveni kristalni lusteri i čini nam se kako je prostor okupan raskošnom svjetlosti koji stvara savršen ambijent u kojem ćete uživati u slasnom obroku. Bogat meni prepun je jelima internacionalne kuhinje i stavlja vas u veliku dilemu prilikom narudžbe. Za razliku od lakoće i fluidnosti dizajna restorana, bar postaje odredište u kojem možete pobjeći od svakodnevnih aktivnosti i odgovoriti na poziv dekadencije. Osim restorana i bara hotel ima i noćni klub koji krase ležaljke presvučene baršunom i baš je stvoren za privatne zabave gdje se možete opustiti i zaplesati. Jedino pravilo koje vrijedi je ono da pravila nema. 

U bajkovitom vrtu, okruženom maslinama i limunima smješten je elegantan bazen koji gostima pruža pravi odmor bez gradske gužve i velike buke. Idealno mjesto za ispijanje kave (ili Aperol Spritza) te uživanje u toplim zrakama rimskog sunca. U hotelu Pallazo Dama Rim postaje igralište koje nudi bezbroj mogućnosti i omogućava gostima da se susretnu s čarima grada i to u bilo koje doba dana. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor