Search

Hotel Perivolas na Santoriniju? Može, odmah i sad!

Hotel Perivolas na Santoriniju? Može, odmah i sad!

Grčki otok sada nas privlači još više


Image: PR

Santorini je jedna od omiljenih destinacija svih obožavatelja putovanja, a mi smo otkrili hotel koji nas je oduševio svojim dizajnom i lokacijom...

Hotel Perivolas jedan je od najvećih dragulja Santorinija, koji oduševljava svakog posjetitelja koji u njemu provede svoj odmor. Nalazi se na sjevernom rubu otoka te mu ta lokacija omogućuje odvojenost od gužvi, koje inače znaju zatrpati ovaj popularni grčki otok. Mir i intimnost jedne su od najvećih hotelskih prednosti te se za razliku od drugih hotela na kalderi možete sunčati u miru, odvojeni od svih ostalih prolaznika. Obitelj Psychas ovaj je hotel sagradila, dizajnirala i upravlja njime još od 1983. godine te ovaj hotel nazivaju "djetetom ljubavi". Yposkafe koje su stare čak 300 godina - riječ je o tradicionalnim špiljskim prebivalištima koja su izrezbarena u krajoliku - a oblikovane su u 20 odvojenih, ali upečatljivih apartmana i studija. Crni putevi koji služe kao suprotnost inače potpuno bijelom Santoriniju odvode vas do infinity bazena, restorana i spa centra, a dok se šetate tim putevima možete uživati u pogledu i mirisu brojnih geranija. Umjesto klasične, grčke kombinacije boja - plave i bijele - blijede i hladne špilje ispunjene su crtama boje lavande i detaljima u "vrućoj" ružičastoj boji.

Hotel Perivolas na Santoriniju? Može, odmah i sad! (фото 1)

Niski kreveti uvučeni su u niše, a nasuprot svake od njih nalaze se lučni prozori koji vam pružaju prekrasne poglede na more i zalaske sunca. Stolci i stolovi su uglavnom zamijenjeni s divovskim jastucima koji su ugrađeni u glatke betonske podove, a svodovi kupaonica ispunjeni su granama bugenvilija te se dodatna svjetlost postiže stropnim prozorima. Postoji sedam različitih vrsta soba, pa tako najskuplji apartmani imaju vlastiti bazen, saunu i privatnu terasu. Ovaj hotel također potiče odmor od tehnologije, stoga u sobama nema televizora. Jelo i piće u ovome hotelu se serviraju u obnovljenom vinskom podrumu, a stolovi se protežu na terasama na kojima se nalaze bazeni, a možete uživati u pravim mediteranskim specijalitetima koji su spravljeni od domaćih i svježih sastojaka. Također, za sve one koji priželjkuju aktivan odmor, u hotelu se organiziraju privatni satovi yoge i pilatesa, a nakon njih se možete opustiti u spa centru. Mi smo se instantno zaljubili u ovo ružičasto- bijelo čudo i sigurni smo da ćete i vi!

Hotel Perivolas na Santoriniju? Može, odmah i sad! (фото 2)

Hotel Perivolas na Santoriniju? Može, odmah i sad! (фото 3)

Hotel Perivolas na Santoriniju? Može, odmah i sad! (фото 4)

Hotel Perivolas na Santoriniju? Može, odmah i sad! (фото 5)

Hotel Perivolas na Santoriniju? Može, odmah i sad! (фото 6)

Hotel Perivolas na Santoriniju? Može, odmah i sad! (фото 7)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više