Search

Hotel u kojem se provodi program \"digitalnog detoxa\"

Hotel u kojem se provodi program "digitalnog detoxa"

Mandarin Oriental grupacija hotela


Image: buro247.ru

U svoju hotelsku ponudu, Mandarin Oriental grupacija hotela uvela je program koji se bavi tzv. digitalnom detoksikacijom, a svi gosti koji se žele uključiti već na ulazu hotela moraju predati svoje pametne telefone i gadgete...

Iako nam je razvoj tehnologije uvelike olakšao život, jednako tako unio nam je svojevrsnu negativnu ovisnost o njoj, točnije gadgetima. Tom problemu novije generaciju uspješno je doskočila Mandarin Oriental grupacija hotela koja je u svoju ponudu uvrstila koncept tzv. digitalnog detoxa. Zanimljiv je to program koji će svim gostima hotela od 5. rujna pomoći da se fokusiraju i pronađu način kako se osloboditi od te svojevrsne digitalne ovisnosti i činjenice da smo konstantno dostupni i u online modu.

Gosti će tako u hotelu imati pristup wellnessu i aktivnostima koji će ih na neki način isključiti privremeno iz online zajednice. Na samom ulazu hotela gosti će morati predati svoje pametne telefone i ostale gadgete, a u programu će raditi na mentalnom pročišćavanju i podizanju razine svijesti o zdravlju te načinu balansiranja u smislu spomenute ovisnosti. Relaksirajuće masaže, aromaterapija i slično bit će dio toga, a cijeli program nastao je u suradnji sa cijenjenom Mayo Clinicom. Cilj svega je kako isiču, postići harmoniju duše i tijela. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više