Search

Hotel u kojem želimo provesti zimu

Hotel u kojem želimo provesti zimu

Amilla Fushi na Maldivima


Image: amilla.mv

Hotel na maldivskom atolu Baa upravo počinje primati svoje prve goste

Kompanija The Small Maldives Island Co. na maldivskom atolu Baa želi promijeniti "lijeni" odmor kakav je inače uobičajen na otoku u onaj aktivniji, sportski. Svaki gost ima na raspolaganju besplatan tečaj ronjenja i drugih vodenih sportova, korištenje različitih plovila za istraživanje morskog prostranstva te ponudu vježbi rastezanja, joge, pilatesa i spa tretmana za konačno opuštanje.

Hotel u kojem želimo provesti zimu (фото 1)

Amilla Fushi u prijevodu znači "otočni dom", a hotel nudi 71 jedinicu za odmor počevši od kućica na plaži Island Homes, vile na koraljnom grebenu Ocean Reef i 12 rezidencija za velike obitelji. Odlični jelovnici služit će se u dva restorana Lonu i Bazaar od kojih se posljednji sastoji od više dijelova - američkog roštilja, stanice za azijske wok specijalitete, australskog kutka i drvene peći u kojoj se mogu pripremati jela iz bilo kojeg kutka na svijetu. Uz savršen pogled i vrhunsku ponudu hrane, uistinu se ne bismo bunili kada bi smo ovdje mogli provesti djelić zime.

Hotel u kojem želimo provesti zimu (фото 2)

Hotel u kojem želimo provesti zimu (фото 3)Hotel u kojem želimo provesti zimu (фото 4)

Hotel u kojem želimo provesti zimu (фото 5)

Hotel u kojem želimo provesti zimu (фото 6)Hotel u kojem želimo provesti zimu (фото 7)

Hotel u kojem želimo provesti zimu (фото 8)Hotel u kojem želimo provesti zimu (фото 9)Hotel u kojem želimo provesti zimu (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više