Search

Hotel usred divlje afričke savane

Hotel usred divlje afričke savane

Odmor i jedinstvo s prirodom

Tekst: BURO.


Egzotika afričkog kontinenta oduvijek je privlačila putnike i turiste iz cijelog svijeta. Hotel s pet zvjezdica Ulusaba Game Reserve, dio privatnog rezervata Sabi Sands Game Reserve, sada vam nudi priliku uživati u šarenilu atmosfere divlje afričke savane.

Ovaj neobični hotel suvremena je interpretacija pojma „hotel“ budući da je u stvari riječ o dva odvojena zdanja: Ulusаba Rock Lodge i Ulusаba Safari Lodge. Ulusаba Rock Lodge se sastoji od 10 soba među kojima su dva apartmana: Master Suite i obiteljski apartman Rock Suite koji se nalazi na visokoj litici. Iz svake sobe pruža se prekrasan pogled na okolne ravnice i Drakensberg (Zmajevo gorje). Ulusаba Safari Lodge nalazi se u obalnom raslinju rijeke Mabrak i sastavljen je od 10 bungalova do kojih se može doći samo lančanim mostom. Sobe su raspoređene u kategorije s obzirom na bazen i pogled: tri sobe kategorije Safari Room, tri sobe Elephant Room i četiri sobe River Room. Bez obzira na vaš izbor apartmana, svaka je soba opremljena svim potrebnim sadržajima i uređena u zanimljivom spoju europske elegancije i afričkog kolonijalnog stila.

ulusabagamereserve

Profesionalni kuhari će iznenaditi goste stručnim pristupom čarima nacionalne i europske kuhinje. Za svoj obrok, svaki put možete odabrati neko drugo mjesto: zajednički dnevni boravak, terasu Boma ili neko romantično mjesto u samom rezervatu.

Gostima je dostupan i spa centar gdje možete uživati u širokom rasponu masaža i kozmetičkih tretmana temeljenih  na lokalnim proizvodima za njegu kože. Svako jutro i večer možete šetati po safariju pod vodstvom stručnog vodiča ili pak odabrati vožnju safari jeepom. Jedinstvo s prirodom dodatno će potaknuti i posjeti afričkim plemenima koji će gostima rado otkriti tajne preživljavanja u Africi. 

ulusabagamereserve

ulusabagamereserve

ulusabagamereserve

ulusabagamereserve

ulusabagamereserve

ulusabagamereserve

ulusabagamereserve

ulusabagamereserve

ulusabagamereserve

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više