Search

Hotel Zoo je pravi berlinski dragulj

Hotel Zoo je pravi berlinski dragulj

Spoj povijesnog i modernog doba


Image: hotelzoo.de

Romy Schneider i Sophia Loren samo su neke od poznatih glumačkih zvijezda koje su ovaj hotel posjećivale za vrijeme berlinskog internacionalnog filmskog festivala

Jedan od trenutno najzabavnijih gradova u Europi sigurno je Berlin. Grad koji spaja raskošnu kulturu i bogat noćni život mjesto je gdje svakodnevno svraćaju mnogi turisti u želji da okuse sve čari koje nudi. Bogat izvrsnim restoranima, barovima, galerijama, ali i hotelima ovaj grad pruža za svakoga ponešto. U potrazi za savršenim smještajem jedno od rješenja su popularni butik hoteli. Hotel Zoo je jedan od najluksuznijih dragulja koji istovremeno spaja snažan povijesni karakter i moderne elemente. Sagrađen prije više od sto godina, a danas renoviran, glasi kao najveći ponos Berlina. Novo ruho udahnuli su mu američki dizajnerski tim Dayna Lee i Ted Barner koji su ovo kultno mjesto uredili tako što su ga učinili suvremenim, ali ujedno i sačuvali duh prošlosti.

Hotel Zoo je pravi berlinski dragulj (фото 1)

S velikom pažnjom na detalje interijer krase luksuzne baršunaste tkanine i moderan namještaj, a u jednom dijelu hotela na zidovima su zaživjele stare cigle koje su ostale kao uspomena na prošlost. Prostrane sobe uređene su u pomalo eklektičnom stilu i zanimljivo je to što niti jedna soba nije ista. Hotelski restoran Grace koji nudi spoj tradicionalnih i egzotičnih okusa, elegantni bar koji nudi klasične koktele i sitne zalogaje te prekrasan zimski vrt iduće godine dobit će veliku terasu na samom krovu hotela gdje će posjetitelji moći nesmetano uživati u pogledu na Berlin. 

Hotel Zoo je pravi berlinski dragulj (фото 2)

Hotel Zoo je pravi berlinski dragulj (фото 3)

Hotel Zoo je pravi berlinski dragulj (фото 4)

Hotel Zoo je pravi berlinski dragulj (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više