Search

Htjeli biste pobjeći iz grada? Ove magične kolibe su idealno mjesto za to!

Htjeli biste pobjeći iz grada? Ove magične kolibe su idealno mjesto za to!

"Kudhva"


Image: Instagram

Sve više ljudi želi pobjeći od grada i užurbanosti svakodnevnog života, a mi smo našli idealnu kolibicu u kojoj biste mogli isplanirati svoj budući odmor u prirodi...

Ako su vam dosadili hoteli i tradicionalne kuće za iznajmljivanje te tražite nešto nesvakidašnje, ove moderne kolibice u divljini su upravo ono mjesto na kojem biste trebali planirati svoj budući odmor. Nalaze se u blizini napuštenog kamenoloma na Sjeveru Cornwalla u Velikoj Britaniji i nazivaju se "Kudhva" - što znači skrovište. Ova jedinstvena mjesta za odmor daju vam osjećaj kao da se nalazite u kućici na drvetu jer su udaljene tri metra od zemlje i do njih dolazite penjanjem po ljestvama. Sagrađene su od drveta pa se u potpunosti uklapaju u okolinu koja ih okružuje, a kada se nađete u njihovoj unutrašnjosti jednostavno vam oduzmu dah veliki prozori koji vam daju prekrasne poglede na prirodu koja vas okružuje.

Kolibu je dizajnirao Ben Huggins iz New British Designa, koji je htio posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj prirode i smještaja u njoj, a sjeverni Cornwall je odabrao jer gostima omogućuje uživanje u šumi, ali i u moru. Ideja je da se čovjek u potpunosti opusti i detoksificira od tehnologije i užurbanog gradskog života te dođe u Kudhvu uživati u prirodi, razgovoru s partnerom ili prijateljem te čitanju knjiga i upražnjavanju sportskih aktivnosti kao što su trčanje, penjanje ili pak plivanje. Interijer je minimalan i također ispunjen prirodnim materijalima kao što su drvo, pamuk i koža, a iskorišten je do maksimuma kako bi se gosti u njemu opustili. Stoga, ako vam je potreban bijeg od gradskog smoga - ovo je idealno mjesto za vas!

Htjeli biste pobjeći iz grada? Ove magične kolibe su idealno mjesto za to! (фото 1)

Htjeli biste pobjeći iz grada? Ove magične kolibe su idealno mjesto za to! (фото 2)

Htjeli biste pobjeći iz grada? Ove magične kolibe su idealno mjesto za to! (фото 3)

Htjeli biste pobjeći iz grada? Ove magične kolibe su idealno mjesto za to! (фото 4)

Htjeli biste pobjeći iz grada? Ove magične kolibe su idealno mjesto za to! (фото 5)

Htjeli biste pobjeći iz grada? Ove magične kolibe su idealno mjesto za to! (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više