Search

Idealna koliba za zimski bijeg

Idealna koliba za zimski bijeg

Pobjegnite u Švicarsku


Image: luxuryretreats.com

Zimska bajka u srcu švicarskih Alpi

Švicarska bajka događa se u pitoresknom mjestu Zermattu, skrivenom duboko u srcu švicarskih Alpi. Mjesto koje odiše savršenom mirnoćom, čistoćom te snježnom bjelinom zbog koje mnogi ovdje rado dolaze svake zime na skijanje. Zermatt je okružen sa čak 38 vrhova viših od 4 tisuće metara koji su osim za skijanje idealni i za alpinističke ekspedicije i planinare. Netaknuta priroda i svjež planinski zrak čine ovo mjesto savršenim za zimski bijeg. 

Idealna koliba za zimski bijeg (фото 1)

Pogotovo ukoliko se zamislimo u jednoj od najluksuznijih kolibica ovog skijaškog resorta. Koliba Grace može primiti do deset ljudi, a izgrađena je po najvišim standardima uključujući velike staklene stijene. Naravno, ne moramo posebno napominjati da je pogled kroz prozore veličanstven, a uključuje pogled na vrh Matterhorn i susjedne planine pokrivene snijegom.

Idealna koliba za zimski bijeg (фото 2)

Spavaće sobe i kupaonice su prostrane i nude priliku za potpuni odmor. Vruća kada na otvorenom, unutarnja sauna, kućno kino, soba za masažu pa čak i soba za igre koja uključuje stol za biljar, neki su od sadržaja koje će vas opustiti i zabaviti dok boravite u ovom zimskom raju. U ugodnom i stilski uređenom dnevnom boravku uz zvuke pucketanja vatrice s pogledom kroz prozor poželjet ćete ostati što duže. Švicarska još jednom potvrđuje jednu od najkvalitetnijih europskih zemalja za život.

Idealna koliba za zimski bijeg (фото 3)

Idealna koliba za zimski bijeg (фото 4)

Idealna koliba za zimski bijeg (фото 5)

Idealna koliba za zimski bijeg (фото 6)

Idealna koliba za zimski bijeg (фото 7)

Idealna koliba za zimski bijeg (фото 8)

Idealna koliba za zimski bijeg (фото 9)

Idealna koliba za zimski bijeg (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više