Search

Idealno mjesto za odmor potražite u očaravajućoj uvali Čikat

Idealno mjesto za odmor potražite u očaravajućoj uvali Čikat

Otok Lošinj je idealna destinacija za bijeg iz grada

Tekst: Promo


Image: Promo

Raskošna vegetacija, blaga klima, pitoreskne uvale i safirno more razlozi su zbog kojih brojni gosti stižu na otok Lošinj, koji svojom ponudom potpuno opravdava naziv otoka vitalnosti

Još od vremena Austro-Ugarske Lošinj je poznat kao utočište i prvi odabir osoba koje su u potrazi za programima inspiriranima zdravljem i vitalnošću, a posebno one imaju respiratorne probleme. Tako su duž otoka uređene i šetnice idealne za uživanje u ugodnoj klimi i mirisima više od tisuću vrsti aromatskog lošinjskog bilja.

Osim toga, more koje okružuje Lošinj dom je i 200-tinjak dobrih dupina o kojima se više može naučiti u Institutu za istraživanje mora Plavi svijet. Lošinj krasi i brončani kip atlete pronađen u moru koji je zabljesnuo punim sjajem nakon opsežne restauracije te je svoj dom pronašao u jedinstvenom lošinjskom Muzeju Apoksiomena. S druge strane otoka nalazi se sto godina stara park šuma Čikat koja okružuje istoimenu uvalu, za mnoge jednu od najljepših na Jadranu. U njoj su se smjestili vrhunski hoteli s 5*, biseri turističke ponude Lošinja - hotel Bellevue, Boutique hotel Alhambra s Vilom Augustom te Vila Hortensia.

Idealno mjesto za odmor potražite u očaravajućoj uvali Čikat (фото 1)

 

Moderno zdanje elegancije i sofisticiranosti ogleda se u hotelu Bellevue. Zadivljujući eksterijer i dizajnerski uređen interijer oduševljava domaće i strane goste, koji su na TripAdvisoru Bellevue proglasili najboljim hotelom i najboljim luksuznim hotelom u Hrvatskoj. Intimna rasvjeta stvara poseban opuštajući ugođaj, dok potpuno opuštanje goste čeka zahvaljujući interdisciplinarnim health&wellness programima pomlađivanja, oblikovanja tijela i postizanja ravnoteže duha i tijela u nagrađivanoj SPA Clinici.


Za ostvarenje takvog iskustva pobrinuo se tim vodećih zdravstvenih stručnjaka i terapeuta. Tako gosti imaju priliku uživati u unutarnjim ili vanjskim bazenima s morskom vodom, relax i beauty zoni SPA Clinice, fitness i yoga studiju te prekrasnom SPA vrtu, što dokazuje da je klinika s razlogom nositelj uglednog priznanja za najbolji novi wellness i spa sadržaj na svijetu u 2015. godini.

Idealno mjesto za odmor potražite u očaravajućoj uvali Čikat (фото 2)

Boutique hotel Alhambra, član elitne grupacije Small Luxury Hotel of the World, spoj je austrougarske arhitekture i iznimnog luksuza zajedno s Vilom Augustom, građevinom klasicističkog stila, visokih stropova, dražesnih fasadnih ukrasa i secesijskih detalja. Concierge usluga učinit će boravak u Alhambri nezaboravnim neovisno o ukusu. Gosti Alhambre uživati mogu i u a la carte večerama u restoranu Alfred Keller, koji je renomirani Gault et Millau, francuski vodič za restorane, ocijenio s čak dvije kuharske kapice i 15 bodova. Uz birane delicije spravljene od sezonskih namirnica domaćih OPG-ova, nužno je nazdraviti ponajboljim vinima iz hotelske vinoteke. U odabiru prikladne sorte vina pomoći će vam educirani sommelieri, dok na degustacijskim večerama ljubitelji vina mogu isprobati prestižna hrvatska arhivska vina.

Idealno mjesto za odmor potražite u očaravajućoj uvali Čikat (фото 3)

Poseban osjećaj uživanja, uključujući intimnu atmosferu i najvišu razinu individualne usluge, čeka na vas ako za svoj boravak izaberete vilu Hortensiju. Usluge batlera, osobnog kuhara i privatne plaže svakog gosta vode u svijet ekskluzivnog turističkog luksuza. Arhitektonsko uređenje vile omogućuje obilje svjetla u deset raskošno uređenih spavaćih soba. Vilu, osim toga, okružuje predivan vrt, a da je Hortensia najbolji izbor potvrđuju i vanjski bazen s grijanom morskom vodom te privatna plaža i sunčalište s pogledom na plavetno prostranstvo malološinjske uvale Čikat rezervirani samo za vas. 

Idealno mjesto za odmor potražite u očaravajućoj uvali Čikat (фото 4)

Ne čekajte i na vrijeme rezervirajte svoj odmor iz snova, koji je već ovog ljeta moguće ostvariti u uvali Čikat, uvali s premium razinom ponude.

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 101

E-mail: booking@losinj-hotels.com

Idealno mjesto za odmor potražite u očaravajućoj uvali Čikat (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više