Search

Impresivan hotelski bazen kakav se rijetko viđa

Impresivan hotelski bazen kakav se rijetko viđa

Hotel Hubertus


Image: www.hotel-hubertus.com

Luksuzan talijanski hotel Hubertus nedavno se proširio i dobio niz modernih jedinica, koje su ga svrstale u jedno od najimpresivnijih zdanja, a smješten je taman na granici između neba i zemlje...

U popularnoj skijaškoj regiji, u gradiću Valdaora u Italiji, na visini od čak 1.350 metara, smješten je Hotel Hubertus. Riječ je o obiteljskom projektu koji se nedavno proširio i modernizirao, a s time ujedno dobio i niz luksuznih jedinica te sadržaja, što ga je podiglo na još jedan luksuzniji nivo. Novi segmenti su tako vinski podrum, fitness centar, panoramska terasa, ali i vrlo impresivan vanjski bazen čije je dno jednim malim dijelom ostakljeno, odnosno transparentno. Tako svi sretnici koji dobiju priliku ovdje zaplivati mogu dobiti uvid i pogled iz jedne posve druge, nimalo uobičajene perspektive i to na prekrasnu talijansku dolinu… Za ovo svojevrsno "plivanje na nebu" zaslužan je arhitektonski studio Noa, a kako izgleda ostatak ovog spektakularnog zdanja, odnosno njegov noviji dio pogledajte u nastavak, a hotel u cijelosti ovdje.

Impresivan hotelski bazen kakav se rijetko viđa (фото 1)Impresivan hotelski bazen kakav se rijetko viđa (фото 2)Impresivan hotelski bazen kakav se rijetko viđa (фото 3)Impresivan hotelski bazen kakav se rijetko viđa (фото 4)Impresivan hotelski bazen kakav se rijetko viđa (фото 5)Impresivan hotelski bazen kakav se rijetko viđa (фото 6)Impresivan hotelski bazen kakav se rijetko viđa (фото 7)Impresivan hotelski bazen kakav se rijetko viđa (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više