Search

Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu

Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu

San Giorgio Mykonos


Image: designhotels.com

Ukoliko se još niste definitivno odlučili pozdraviti s ljetom, u grčkom hotelu San Giorgio Mykonos ono još uvijek itekako traje...

Hotel je ovo koji uživa stajliš prizvuk u svakom smislu te riječi, a nalazi se na najpopularnijem grčkom otoku. Naime, San Giorgio Mykonos ujedno je zdanje koje se može pohvaliti privatnom plažom, prostranim i lijepo uređenim sobama te velikom količinom šarmantnih visećih mreža za ležanje tzv. hammockicama, i sve to skupa u bijelom, prozračnom interijeru u kojem glavnu ulogu vodi boho stil. Sofisticirano je ovo mjesto za prave hedoniste, za one koji od odmora traže odmor, ali i zabavu koju će si sami dozirati baš onako kako im paše.

Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 1)

Sirovo drvo, bjelina diskretno začinjena detaljima, ležernost, predimenzionirane ležaljke na svakom kutku, tkanine s akcentnim motivima... samo su neki detalji koji će vas ovdje instantno osvojiti. Naravno, priča tu ne staje jer je hrana ovdje fantastična, izvorno grčka, ali interpretirana na vrlo moderan način koja će se itekako poigrati s vašim nepcem. Opuštanje uz bazen, osim pokojim snackom, možete naravno upotpuniti i sjajnim koktelima koji su gostima na raspolaganju cijeli dan i to u izobilju. Što vam više od ovoga uopće treba ukoliko žalite za početkom jeseni, točnije krajem ljeta? Jer upravo u ovom impresivnom hotelu ljetnim danima se ne nazire kraj.

Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 2)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 3)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 4)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 5)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 6)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 7)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 8)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 9)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 10)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 11)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 12)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 13)Inspirativan hotel u kojem se ne nazire kraj ljetu (фото 14)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više