Search

Istražite najbolje svjetske destinacije

Istražite najbolje svjetske destinacije

5. Međunarodni sajam turizma Place2go

Urednik: A.P.

Image: PR

Najveći sajam turizma u Hrvatskoj Place2go i ove će godine posjetiteljima predstaviti još više zemalja, turističkih kompanija i tvrtki iz svijeta putovanja

Sajam se održava od 18. do 20. ožujka u Boćarskom domu u Zagrebu, a dosad je potvrđeno sudjelovanje brojnih izlagača iz više od 15 zemalja. Po prvi puta na ovogodišnjem sajmu hrvatskoj će se publici predstaviti Maroko. Uz njega će ove godine sudjelovati i Indonezija, Indija, Tajland, Iran, Izrael, Belgija, Turska, Mađarska, Njemačka, Austrija, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, a prisutni će, naravno, biti i izlagači iz Hrvatske. Posjetitelji će moći saznati nove trendove u turizmu, bogatstvo ponude, cijene aranžmana, aviokarata, smještaja.

palce2go

Tijekom petka, 18. ožujka, od 10 do 15 sati sajam će biti otvoren isključivo za poslovne posjetitelje kako bi im se omogućili sastanci s izlagačima i nesmetani dogovori o budućoj suradnji. Tijekom petka na pozornici unutar glavne dvorane održavat će se i poslovna predavanja pa će tako posjetitelji moći saznati plan poslovanja inozemnih i domaćih destinacija. U subotu i nedjelju na pozornici će nastupiti indonezijske plesačice, izraelski glazbenik, a održavat će se i predavanja poznatih putnika te prezentacije o raznim putovanjima i destinacijama, popraćene snimkama i fotografijama.

place2go

U Balonu Boćarskog doma i ove će se godine moći uživati u delicijama s raznih strana svijeta u Gastro streetu, gdje će se predstaviti brojne svjetske kuhinje poput turske, indonezijske, mađarske, azijske, njemačke te hrvatski specijaliteti... Na Place2go marketu će se moći kupiti poneki suvenir u obliku začina, voća i povrća, domaćih proizvoda ili neke maštovite rukotvorine. Posjetitelji će, kao i prijašnjih godina, imati priliku skupljati žigove izlagača te time sudjelovati u nagradnoj igri Place2go putovnica. Nagrade će kao i obično biti bogate, od raznih putovanja i aviokarata do road tripova i luksuznih kofera.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske te uz podršku Grada Zagreba, Turističke zajednice grada Zagreba i Tržnica Zagreb.

Kratak video s prošlogodišnjeg sajma može se pogledati ovdje, a sve dodatne informacije o Place2go sajmu turizma na www.place2go.hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više