Search

Jako zabavan dizajn francuskog hotela

Jako zabavan dizajn francuskog hotela

Mama Shelter Paris


Image: Francis Amiand

Citati na zidovima, stropovima i tepisima, likovi iz crtića umjesto noćnih lampi, pojasevi na napuhavanje zakačeni na stropne svjetiljke, stolni tenis u sredini restorana - sve je to dio dizajna koji ovaj hotel izdvaja kao iznimno originalno i zabavno mjesto

Genijalan dizajn ovog pariškog hotela nazivaju savršenim spojem eklektičnog i električnog ambijenta, a ukoliko vam kažemo da ga potpisuje proslavljeni Philippe Starck, sve će vam biti jasno. Moderna originalnost na djelu. Gledano lokacijski nalazi se izvan samog centra, u povijesnoj četvrti Saint Blaise, u 20. arondismanu vrlo autentičnog Pariza. Zbog toga ćete ovdje pronaći sobu već za 79 eura po noći. Malena kvadratura hotela majstorstvom je pretvorena u odlične sobe koje sadrže sve za ugodan boravak: velike udobne krevete, LCD ekrane, malene funkcionalne kupaonice, dobru rasvjetu i zanimljiv namještaj te mnoštvo originalnih detalja. Zanimljive ideje primijenjene su i u hotelskom restoranu te odličnom lounge baru na krovu zgrade.

Jako zabavan dizajn francuskog hotela (фото 1)

Jako zabavan dizajn francuskog hotela (фото 2)

U prizemlju se nalazi restoran u kojem možete kušati jednostavna jela koja potpisuje kućni chef Jérôme Banctel, popiti koktel za dugačkim šankom Island bara, pojesti odličnu pizzu u odjeljku koji zovu jednostavno Pizzeria ili uživati u večeri na prekrasnom krovu zgrade koji ljetima pruža veličanstven doživljaj. Najvjerojatnije ćete ovdje naletjeti na nekog američkog pjesnika, japanskog slikara ili latino američkog pisca jer Mama Shelter je mjesto koje okuplja različite ljude umjetničkog duha i otvorenog pogleda na svijet.

Jako zabavan dizajn francuskog hotela (фото 3)

Ovdje ćete dobiti novu sliku tog od centra udaljenog Pariza, koji proglašavaju i pariškim Meat Pack Districtom po uzoru na onaj cool njujorški. A pružit će vam i uvid u novu, zabavnu stranu hotelskog uređenja. Franšize Mama Shelter hotela potražite još u Istanbulu, Marseilleu, Lyonu, Bordeauxu te odnedavno i u Los Angelesu.

Jako zabavan dizajn francuskog hotela (фото 4)

Jako zabavan dizajn francuskog hotela (фото 5)

Jako zabavan dizajn francuskog hotela (фото 6)

Jako zabavan dizajn francuskog hotela (фото 7)

Jako zabavan dizajn francuskog hotela (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više