Traži

Jedan od razloga zašto posjetiti Cape Town

Jedan od razloga zašto posjetiti Cape Town

Penthouse hotela One&Only

Tekst: BURO.


Fotografija: Foto: Buro247.ru

Cape Town je potpuno jedinstven grad u Južnoafričkoj Republici. Drugi po brojnosti, svojom ljepotom privlači sve putnike da barem malo zastanu u tom neobičnom gradu. Jedan od razloga zašto ga neki posjećuju je i prekrasan penthouse hotela One&Only. Dizajnom ovog zadivljujućeg dvoetažnog apartmana bavio se studio K/M2K. Na šestom katu hotela nalazi se jedan od najljepših prostora u Cape Townu, s terasom na kojoj pirka morski povjetarac i s koje puca pogled na planine i more.

Jedan od razloga zašto posjetiti Cape Town (фото 1)

The One Penthouse površine je 1300 metara kvadratnih. Trećinu zauzima terasa s bazenom na prvoj etaži, gdje se gosti mogu sunčati, roštiljati i uživati u panoramskom pogledu na grad. Osim bazena, ovdje se nalazi i mala teretana sa saunom. Drveno stepenište vodi na drugu etažu gdje se nalaze spavaće sobe uređene u modernom stilu, blagovaonica, dvije sobe za relaksaciju s kaminima, kuhinja, smočnica prepunjena najboljim južnoafričkim vinima, te kupaonice.

Jedan od razloga zašto posjetiti Cape Town (фото 2)

Na zidovima soba nalaze se umjetnička djela, koje su vlasnici hotela sakupljali na svojim putovanjima kroz punih 5 godina kako bi što bolje uredili penthouse. Namještaj, ali i zidovi, te ostali dekorativni predmeti su u zemljanim i pastelnim bojama, što stvara poseban domaći ugođaj i potrebnu atmosferu za istinsko uživanje.

Jedan od razloga zašto posjetiti Cape Town (фото 3)

Jedan od razloga zašto posjetiti Cape Town (фото 4)

Jedan od razloga zašto posjetiti Cape Town (фото 5)

Jedan od razloga zašto posjetiti Cape Town (фото 6)

Jedan od razloga zašto posjetiti Cape Town (фото 7)

Jedan od razloga zašto posjetiti Cape Town (фото 8)

Jedan od razloga zašto posjetiti Cape Town (фото 9)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više