Search

Jedinstveni pop-up hotel \"Sleeping Around\"

Jedinstveni pop-up hotel "Sleeping Around"

Avantura plus iznenađenje


Image: www.sleepingaround.eu

Složen od kontejnera za transport kontinuirano se seli po Antwerpenu kako bi svojim gostima osigurao uvijek novi pogled

Ako bukirate noćenje u belgijskom hotelu Sleeping Around, trebat će vam GPS da ga nađete. Ovaj hotel nema ni adresu ni fiksno mjesto, jer kao što i samo ime kaže, pop-up se pojavljuje i isto tako nestaje. Složen od kontejnera za transport kontinuirano se seli po Antwerpenu kako bi svojim gostima osigurao uvijek novi pogled. Sastoji se samo od četiri sobe, jednim zajedničkim loungeom za doručak i saunom. Odmah zaključujemo kako nam za odmor nije potrebno ništa drugo. Ekskluziva, inovacija i fleksibilnost nude vam jedinstveno iskustvo i visok faktor iznenađenja. Ovakav koncept još nikada nije primijenjen na hotel, tako da je ovaj zasad jedini takav.

Svi smo više ili manje u potrazi za udobnošću i mrvicama luksuza, a stvarati čisto i autentično iskustvo je pravi izazov. Imamo ideju o tome kako želimo da izgleda naš odmor, bilo da se radi o bučnim metropolama ili tihim mjestima izvan grada.

Jedinstveni pop-up hotel "Sleeping Around" (фото 1)

Jedinstveni pop-up hotel "Sleeping Around" (фото 2)

Jedinstveni pop-up hotel "Sleeping Around" (фото 3)

Ovaj hotel nudi kompaktne hotelske sobe opremljene krevetom, tušem, i naravno iPod stanicom za punjenje. Možemo se svega odreći, ali komadić tehnologije svugdje nosimo sa sobom.

Naglasak na prirodu odražava se na ekološkim materijalima, a i sami kontejneri su ranije korišteni za transport i ostavljeni u luci u Antwerpenu. Jedinstven koncept nudi idealan miks avanture i udobnosti na nekim od najimpresivnijih lokacija grada. Fantastično mjesto za bijeg i jedan od nekoliko razloga zašto posjetiti Antwerpen.

Jedinstveni pop-up hotel "Sleeping Around" (фото 4)

Jedinstveni pop-up hotel "Sleeping Around" (фото 5)

Jedinstveni pop-up hotel "Sleeping Around" (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više