Search

Jedinstveno mjesto luksuza na Malom Lošinju

Jedinstveno mjesto luksuza na Malom Lošinju

Hotel Bellevue

BURO.


Image: PR

Hotel Bellevue predstavlja ključni iskorak u razvoju lošinjskog turizma najviše kategorije, a s radom je započeo 12. srpnja kao prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica

Predivna uvala Čikat poznata je po svojoj gustoj, mirisnoj borovoj šumi i ljekovitoj klimi zbog kojih tragovi odmora ovdje sežu još u 19. stoljeće kada je svojom zaštićenom, intimnom atmosferom oduševila i cara Franju Josipa I. U zagrljaju sa stoljetnom šumom, 1966. izgrađen je hotel Bellevue. Poznat po istančanom arhitektonskom konceptu i, za to vrijeme, profinjenoj udobnosti vrlo brzo je postao omiljeno odredište gostiju sa svih strana svijeta.

Jedinstveno mjesto luksuza na Malom Lošinju (фото 1)

Gotovo pedeset godina kasnije, hotel Bellevue doživljava svoju potpunu preobrazbu. Osvježen, a gotovo netaknut, postaje prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica - jedinstveno mjesto luksuza.

Netaknuta priroda, bogato turističko nasljeđe i sofisticirano-glamurozan hotel koji koketira s mirisnom prirodom, modrim morem i suncem, prava je oaza odmora iz snova. Posvećenost detaljima oduševljava jer se odražava kroz nenametljivu udobnost. A prirodna lakoća uživanja dolazi do izražaja u svakom kutku hotela, ponajviše u elegantoj SPA klinici La vie en rose gdje možete doživjeti novu dimenziju ljepote te sklada duha i tijela tijekom cijele godine.

Jedinstveno mjesto luksuza na Malom Lošinju (фото 2)Obnovom Hotela Bellevue na razinu od visokih pet zvjezdica započeo je investicijski ciklus u zoni Čikat, najluksuznijoj zoni na otoku Lošinju koja će biti okosnica cjelogodišnjeg turizma otoka. Hotel ima ukupno 185 soba i 21 apartman, a nudi i brojne dodatne sadržaje i usluge, poput prijevoza gostiju posebnim avionom ili posebno koncipirane SPA Clinic La Vie en Rose.

Gostima su tako na raspolaganju posebno osmišljeni tretmani pomlađivanja, antistresni programi za očuvanje imunološkog sustava, razne masaže lica i tijela, relax zone, zimski vrt, te unutarnji i vanjski bazen s morskom vodom. U sklopu hotela Bellevue, uz bazen i na plaži, nalaze se barovi i restorani s biranom ponudom vrhunskih delicija s kopna i iz mora, te bogatom ponudom vina.

Jedinstveno mjesto luksuza na Malom Lošinju (фото 3)

Jedinstveno mjesto luksuza na Malom Lošinju (фото 4)

Jedinstveno mjesto luksuza na Malom Lošinju (фото 5)

Jedinstveno mjesto luksuza na Malom Lošinju (фото 6)

Jedinstveno mjesto luksuza na Malom Lošinju (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više