Traži

Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija?

Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija?

Chalet Zermatt Peak


Fotografija: chaletzermattpeak.com

Chalet Zermatt Peak je vrhunski planinski smještaj koji se može pohvaliti s pet zvjezdica i pogledom na spektakularni i bajkoviti Matterhorn

Kažu kako je upravo ovo jedno od najljepših mjesta na svijetu, pa dozvolite da vam to i dokažemo. Riječ je o planinskom smještaju Chalet Zermatt Peak u Zermattu u švicarskim Alpama koje se može pohvaliti s kategorizacijom od pet zvjezdica i najspektakularnijim pogledom na jedinstvenu planinu Matterhorn. Chalet Zermatt Peak svojim gostima prije svega nudi luksuznost, raskoš i intimu, ali i niz pogodnosti koje će vas razmaziti, posebice nakon cjelodnevnog skijanja.

Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 1)
Centralni dio ovog planinskog zdanja jest blagovaonski dio koji se nastavlja na dnevni boravak. Zona je to u kojoj ćete zateći pod od orahovine u kombinaciji s mramorom, a zimski akcent je definitivno kamin, koji prostoru u svakom pogledu daje toplinu. Cijelu atmosferu ove etaže naglašavaju i staklene stijene s pogledom od kojeg ćete se teško odvojiti. Sama kuća broji čak 5 spavaćih soba od kojih svaka ima i svoju privatnu kupaonicu, dok se ona master spavaonica ističe i integriranim jacuzzijem. Sve spavaće sobe isto tako imaju i terasu, odnosno balkone na kojima se gosti mogu i sunčati.
Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 2)
Naravno u cijelom smještajnom kompleksu na raspolaganju su i fitness centar, teretana, spa i saune, parna kupelj te bazen, a ni gastronomski moment nije izostavljen, jer će vam ovdje osoblje pripremiti vrhunsku hranu prema najvišim gastro standardima. 
Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 3)

Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 4)
Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 5)
Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 6)
Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 7)Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 8)Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 9)Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 10)Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 11)Jeste li znali kako izgleda jedna od najluksuznijih planinskih rezidencija? (фото 12)

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor