Search

Komadić robinzonskog raja na otoku Mali Mišjak

Komadić robinzonskog raja na otoku Mali Mišjak

Prva glamping kupola

Urednik: A.P.


San o luksuznom ljetovanju na pustom otoku nikada nije bio toliko blizu. Na malom nenaseljenom otoku šibenskog arhipelaga od ovog je ljeta moguće ekskluzivno, u osami, daleko od gradske i turističke vreve, ljetovati u prvom KingDome-u, jedinoj glamping kupoli postavljenoj na Malom Mišjaku.

Nadomak morske obale, u gustoj borovoj šumi, KingDome nadsvođuje 40 nevjerojatno komfornih kvadratnih metara, te pruža odmor za četiri osobe. Luksuznonamještena geodezijska kupola sastoji se iz potpuno opremljene kuhinje, moderne kupaonice s tuš kabinom, spavaonice s king-size krevetom, te galerije s dodatna dva ležaja. S troetažne terase s prirodnom vegetacijom pruža se pogled na more i Kornatsko otočje.

mišjak

misjak

Uz toplu vodu i struju, glamping podrazumijeva i brzu wifi mrežu. Kućni ljubimci su dobrodošli. Ova all-inclusive usluga, uz puni panision koji nudi vrhunske domaće specijalitete i probrana pića te conciergea na raspolaganju, osigurava i transport iz okolnih zračnih luka, dovoz gliserom na otok, kao i oblizak susjednih otoka te ispunjava gotovo sve želje glampera.

misjak

misjak

misjak

misjak

misjak

king dome

misjak

misjak

Više informacija i booking na www.kingdo.me i www.otokmisjak.com.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više