Search

Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike

Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike

Rue de Varenne III


Image: onefinestay.com

Idući put kada budete tražili smještaj u Parizu, zaobiđite hotele i priuštite si nešto malo drugačije poput ovog impozantnog stana za kratkoročni najam…

Odlučili ste posjetiti Pariz, ali ste isto tako hotelski smještaj željeli zamijeniti nečim malo drugačijim. U tom slučaju predlažemo vam nešto poput Airbnb-ja, ali još bolje, a riječ je o One Fine Stay online servisu gdje smo pronašli i ovaj kraljevski pariški stan za kratkoročni najam. Smješten u četvrti Saint-Germain-des-Prés, ovaj veličanstveni stan visokih stropova naglašenih pozlaćenim štukaturama, velikim prostranim sobama i cjelokupnim karakterom interijera djeluje kao da ste ušetali na kakav kraljevski dvor, koji će uistinu vaš boravak u Parizu učiniti još spektakularnijim.

Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike (фото 1)

Naime, sve što u ovom smještaju vidite, svojevrsni je "statement", a koji može primiti čak šest osoba jer ima tri velike spavaće sobe, 2 kupaonice i 2 toaleta, a proteže se na čak tri etaže. Svaki kutak stana doslovno je priča sama za sebe, a osim predimenzioniranih prozora, starinski chic osigurala su i dvokrilna vrata koja se nalaze posvuda, a koja su najbolja referenca za ona neka minula stara raskošna vremena. Iako u većini prostorija prevladavaju razni i neobični komadi namještaja koji možda ne pričaju jednaku stilsku priču, činjenica je da je ipak sve vrlo otmjeno i scenografski po zanatu ukomponirano. A kada se "umorite" od ovog interijerskog raskoša, koji vrlo vjerojatno nećete željeti napustiti, sjetite se kako vas čekaju i beskrajno romantične ulice Pariza koje morate obići. 

Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike (фото 2)Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike (фото 3)Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike (фото 4)

Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike (фото 5)Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike (фото 6)Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike (фото 7)Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike (фото 8)Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike (фото 9)Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike (фото 10)Kraljevski smještaj u Parizu za sve svjetske putnike (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više